Joe Rogan „még legalább egy évet” hosszabbít a UFC-vel, de megkezdi a kivonulást
MMA

Joe Rogan „még legalább egy évet” hosszabbít a UFC-vel, de megkezdi a kivonulást


Nem hallgathatjuk már sokáig a rekedt üvöltését.Joe Rogan, a UFC legismertebb és legnépszerűbb kommentátora nem lép még le, de megkezdi a visszavonulást. Az elmúlt hónapokban mindenki azon spekulált, hogy vajon a UFC 200 lesz-e a humorista utolsó UFC-s munkája. Sok jel mutatott arra, hogy igen: a promóciót eladták, és maga Rogan is azt pedzegette, hogy kezd már belefáradni a munkába. Rogan rajongói most fellélegezhetnek: podcastjében kedden elárulta, hogy hosszabbít a szervezettel, ugyanakkor azt is hozzátette: nem sokáig nyomja már.

Rogan „még legalább egy éves” szerződést ír majd alá a szervezettel, viszont többé nem utazik az USA-n kívülre, és csakis számozott, azaz pay-per-view gálákat közvetít, tévés Fight Nightokat nem. A döntés mögött az áll, hogy túlságosan elfoglalt.
Nem tudtam dönteni. Egyszerűen túl sok faszsággal foglalkozom. Túl elfoglalt vagyok. Egy idő után azon gondolkodtam, vajon ezzel nem ártok-e magamnak vagy minden egyéb dolognak, amivel foglalkozom. Nagyon közel álltam (ahhoz, hogy abbahagyjam.) Úgy voltam vele, hogy vagy teljesen lelépek, vagy kitalálok valamit.

Rogan nem állt távol a lelépéstől, csak aztán jött a UFC 196 márciusban, melynek előmeccsén Miesha Tate lefojtotta Holly Holmot, és elnyerte a női harmatsúlyú bajnoki övet, a főmeccsen meg Nate Diaz egy menetnyi kalapálást kihúzva a második felvonásban lebokszolta, majd hátsó fojtással kopogtatta Conor McGregort.
Az az este annyira őrült és kaotikus volt, hogy azt gondoltam utána: „Hogyan hagyhatnám itt mindezt?” Ott ülök a ketrec mellett minden idők legőrültebb sportjánál. Most történt. Teljesen bizonytalan voltam. Egyszerűen nem tudtam, mit tegyek.

Az az őrült este végül sokat nyomott a latban, és Rogan úgy döntött, marad még – de korlátozásokkal. A szellősebb menetrendet, és azt, hogy csak USA-n belüli gálákat vállal el, az utazás fáradalmaival és a kieső munkanapokkal magyarázta.
Ha Brazíliába megyek, az öt nap az életemből, amikor nem csinálhatom ezt (a podcastot) meg a többi dolgot, amivel foglalkozom. És ráadásul ott van még az az idő is, amíg kipihenem magam utána. Amikor visszajövök, olyan vagyok, mint a mosott szar. A repülés szétkúrja az agyam.

Rogan 1997 óta van a UFC kötelékében, azaz még a legelső tulajdonosi garnitúra alatt kezdett a szervezetnél dolgozni. Podcastjében elmondta, hogy nem biztos, hogy a következő, egy éves szerződés lejártával nem hosszabbít újra, és azt is kiemelte, hogy továbbra is mennyire hálás a lehetőségért.
Nem akarok, hogy bárki is azt gondolja, hogy nem vagyok hálás, vagy nem tudom, mennyire szerencsés vagyok, vagy hogy nem gondolom azt, hogy ez egy fantasztikus munka. Abszolút ezt gondolom. De majdnem túlzottan szerencsés vagyok. Túl sok fantasztikus munkám van.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá