Joe Lauzon és Diego Sanchez katonákkal gurult Irakban (videó)

Joe Lauzon és Diego Sanchez katonákkal gurult Irakban (videó)


A UFC az utóbbi időben nem csinált ‘Fight for the Troops’ kártyát, így a két könnyűsúlyú veterán, Diego Sanchez és Joe Lauzon Irakba utazott katonákat látogatni.Szőnyeg ugyan nem volt lábnál kéznél, de összedobtak pár fitneszes gumicsempét, és már mehetett is a grappling – még az sem zavarta őket, hogy az összetákolt szőnyeg szétment alattuk.

Lauzon, aki a UFC bunyósai közül az egyik legjobb jitsuval rendelkezik, szinte végig ellenfele hátán volt és dominált a barátságos meccsen, Sanchez pedig karfesszel kopogtatta ellenfelét.

Joe Lauzon utolsó meccsén egyhangú pontozással kapott ki Stevie Ray-től, előtte pedig annak ellenére győzött Marcin Held ellen megosztott pontozással, hogy ő maga is állította, hogy a lengyel jobb volt. A meccs után egyből meg is kérte a UFC matchmaker-ét, Sean Shelby-t, hogy nehogy ejtsék Held-et.

Diego Sanchez legutóbb Al Iaquinta kezei által szenvedett brutális elsőmenetes kiütést a nashville-i Fight Night-on. Előtte a már említett Marcin Held-et győzte le pontozással az Ultimate Fighter Latin America fináléjában novemberben.Jelenleg sem neki, sem Lauzon-nak nincs lefixált meccse, pedig mi mindkettejüket szívesen látnánk újra bunyózni.


Szólj hozzá