Jócsajok akcióban: Paige VanZant-Michelle Waterson meccs jön
MMA

Jócsajok akcióban: Paige VanZant-Michelle Waterson meccs jön


Szétmarketingelhető főmeccset kapott a UFC on FOX 22.


PVZ, a UFC szalmasúlyú üdvöskéje ismét főmeccset vív, most a december 17-i UFC on FOX 22 headliner pozícióját kapta meg, ellenfele Michelle Waterson.

Paige utolsó öt meccséből négyet megnyert: a Rose Namajunastól elszenvedett veresége után elment kicsit táncikálni egy showműsorba, ahol belopta magát egész Amerika szívébe, majd mikor már azt hittük, ő egy cuki kis barbibaba, egy olyan switck kick-kel küldte fejbe Bec Rawlings-t, hogy hirtelen mindenkinek eszébe jutott, hogy VanZant bizony igazi bunyós is. A még mindig csak 22 éves szőkeség jelenleg nyolcadik a szalmasúlyú ranglistán.

Ellenfele nem más, mint a „Dögös Karatéka” Michelle Waterson, az Invicta egykori atomsúlyú bajnoka, akinek ez lesz második meccse a UFC-nél. Debütálásán Angela Magana-t kopogtatta a TUF 21 döntőjében, azóta sérülések hátráltatták, és 17 hónapos kihagyás után tér vissza. A thai származású Watersonról meg nem mondanánk, hogy egy ötéves kislány anyukája, de a 30 éves bunyós nagyon be akarja bizonyítani, hogy van helye a UFC élvonalában.

A sacramentói gálát a UFC 206 és 207 között rendezik, és a Sage Nothcutt – Mickey Gall váltósúlyú meccsnek is otthont ad majd.


Szólj hozzá