Joanna szerint Dana White nem volt elragadtatva a Namajunas elleni visszavágó pontozásától
MMA

Joanna szerint Dana White nem volt elragadtatva a Namajunas elleni visszavágó pontozásától


Sőt, megfogalmazása szerint fel volt háborodva rajta.

Joanna Jedrzejczyk többek szerint megverte Rose Namajunast a pontozólapokon a UFC 223 előmeccsén, ennek pedig erős oka van: Joanna több ütést vitt be, mint Rose. Ennek ellenére Namajunasnál maradt a női szalmasúlyú korona, egyrészt azért, mert egy bajnokot nem lehet pontozással megverni (oké, lehet, csak nehezen), másrészt azért, mert az arcán több sérülés volt, tehát a keményebb ütéseket és könyököseket  a bajnok vihette be.

Jedrzejczyk az első vereségét sem tudta elengedni egy jó darabig, és most úgy néz ki, másodszorra sincs máshogy, hiszen csaknem 10 nappal a gála után még mindig előhozza a történteket az ex-bajnok. Most éppen azt mondta, hogy Rose egyik edzője, és Dana White is úgy gondolta, hogy nem Rose-nak, hanem neki kellett volna nyernie. Skubizzátok csak:

“Még Rose edzője is azt mondta, hogy szerinte én nyertem a meccset. A számok nem hazudnak. A New York-i Bizottság még újoncnak számít, még nem alakult ki a pontozás rendszere náluk. Dana White is fel volt kissé háborodva a pontozás miatt." – tette hozzá JJ.Ja, itt vannak amúgy a statisztikák, amelyek alapján tényleg látható, hogy Joanna volt az aktívabb és a pontosabb, bár Rose bevitt egy földrevitelt is:Szerintetek ki nyerte ezt a meccset a látottak alapján?


Szólj hozzá