Joanna Jedrzejczyk: Weili Zhang sosem bunyózott hozzám hasonlóval
MMA

Joanna Jedrzejczyk: Weili Zhang sosem bunyózott hozzám hasonlóval


Weili Zhang atombombaként robbant be az MMA rajongók tudatába és tudatalattijába.

Az első kínai UFC-bajnok mindössze 4-szer bunyózott Danáéknál, legutóbb játszi könnyedséggel hatástalanította a promóció egyik terminátornőjét, Jessica Andrade-t., akit sokan "András"-nak csúfolnak a neve kiejtése és kissé férfias külseje miatt.

A szalmasúlyú Zhang (20-1, 17 idő előtti finis!!) most hétvégén védhet címet először a súlycsoport régi bajnoka, Joanna Jedrzejczyk (16-3, 5 idő előtti finis) ellen, akinek nevét örökkön örökké copypaste-lni fogom. A lengyel magabiztosan várja a meccset, azzal ekézi a kínait, hogy még sosem volt hozzá fogható ellenfele:

"Weili a bajnok. Nagyon keményen készül a meccsre, de hozzám foghatóval még nem volt dolga" – kezdett bele Joanna, aki szerint Andrade nem volt önmaga azon a bizonyos meccsen:

"Jessica nem a legjobb formájában bunyózott aznap. Nem is volt önmaga. Hallottam, hogy az edzőtáborában nem volt minden rendben és hogy gondjai voltak a fogyasztással, így nem tudott a bunyóra koncentrálni."

Egyébként mindkét amazon legyőzte Andrade-t, ám JJ "csak" pontozással jutott rajta túl. Ha megnézitek Weili meccseit, láthatjátok, hogy impresszív mérlegét tényleg viszonlag névtelen emberekkel vívta, ezek voltak a legnagyobb nevek, akikkel összekerült:

Emi Fujino
Tecia Torres
Jessica Aguilar
Danielle Taylor

A többi bunyósnak még saját Wikipedia oldala sincs, ez azt jelzi, hogy nem túl jegyzettek. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem képes nagyobb neveket is elintézni, csupán azt, hogy jelenleg itt tart a karrierje során.

A UFC 248 előmeccsét vívják a csajok, trítéken a szalmasúlyú öv lesz.

Ki nyer és hogyan?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá