Jiri Procházka választotta szét Poirier-t és Chandler-t, 'megmentette' őket

Jiri Procházka választotta szét Poirier-t és Chandler-t, 'megmentette' őket


A UFC 276-on összesen 12 bunyót rendeztek, de majdnem volt egy ráadás.

A nézőtéren Dustin Poirier szólalkozott össze Michael Chandler-rel, és pillanatokkal később már ordibáltak, valamint mutogattak egymás felé. A dolog azért meglepő, mert Poirier-t általában irtó nehéz kihozni a sodrából, még arra sem ugrik, ha valaki beszól a feleségének (volt ilyen, Conor McGregor műve, ki másé...).

Kettejük közül Dustin sokkal idegesebb volt, ami azt jelenti, hogy inkább neki volt mondanivalója Michael-nek. Szerencsére a UFC újdonsült félnehézsúlyú bajnoka, Jiri Procházka közéjük állt rendet teremteni, és sikerrel is járt, pár UFC-s alkalmazott is csatlakozott hozzá, nehogy megtörténjen a baj.

Itt a videó, ami már az egymilliós nézettséget is átlépte a Twitteren:Jiri azt mondta, Poirier volt az agresszor, ő kezdett el trash talk-olni. A két könnyűsúlyú ász korábban már beszólt egymásnak a közösségi médiában többször is, és úgy néz ki, élőben sem nagyon kedvelik egymást.

Dustin még nem szólalt meg az ügy kapcsán, de Chandler igen, és a következőket fűzte hozzá:
"Egy pofonegyszerű igazság az életben: nem vagy önmagad, ha ennyire éhes vagy. Őrizd meg a hidegvéred, maradj profi, főleg publikban. Leleplezed, hogy a bizonytalan vagy, Gyémánt!"Poirier legutóbb kikapott Chrles Oliveira-tól submission-nel, Chandler viszont kiütötte Tony Ferguson-t, és kihívta Oliveira-t, valamint Conor-t.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá