Jessica Andrade újra kivégezné Rose Namajunas-t
MMA

Jessica Andrade újra kivégezné Rose Namajunas-t


Most hétvégén, az első Bunyószigetes gálán szervezi le a UFC a visszavágót Jessica Andrade (20-7) és Rose Namajunas (8-4) között.

Mint ismeretes, a két amazon tavaly májusban csapott össze egymással. Rose regnáló bajnokként próbálta megvédeni a címét a brazil ellen, amit minden idők egyik legdominánsabb női bajnokától, Joanna Jedrzejczyk-től vett el.

A szalmasúlyú bajnoki meccsen Namajunas hülyére verte Andrade-t, aki a második menetben felkapta, és olyan erővel vágta a földhöz a fejét, mint anno Kevin Randleman Fedor-ét. Ugyanúgy, mint Fedor, Rose is megúszta a tolószéket csodával határos módon, de a mérkőzést elveszítette.Andrade ezután kikapott Weili Zhang-től, Rose viszont pihent, nem meccselt (meg is értjük). A brazil azt reméli, a második felvonás is az ő győzelmével zárul majd, így tisztázhatja magát és véget vethet a vitának:
“Nem tudom, hogy Rose azt gondolja-e, hogy mák volt a győzelem, de azt igen, hogy nagyon akarja ezt a visszavágót. Sokan gondolják, hogy mákkal nyertem, de én tudom, hogy ez nem volt mák. Vagy így, vagy úgy, de az enyém lett volna a győzelem. Sokféleképp tudnék nyerni, de a legjobb lenne egy KO, erre is fogok hajtani. Sok mindenen dolgozom, és sok mindenen változtattam. A meccsen majd kiderül, hogy mázlival nyertem-e, vagy sem. Bebizonyítom, hogy mennyit javultam a Weili meccs óta, és újra én leszek a bajnoki kihívó."

A UFC 251-re július 11-én kerül sor Abu Dhabi-ban, a csajok a főkártyán kaptak helyet.

Ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá