Jessica Andrade majdnem kitörte Rose Namajunas nyakát, új bajnoka van a UFC-nek!
MMA

Jessica Andrade majdnem kitörte Rose Namajunas nyakát, új bajnoka van a UFC-nek!


Rose Namajunas élete legmegsemmisítőbb vereségét szenvedte el a hajnali UFC-gálán, élete második címvédésén.

“Thug Rose” lehengerlően kezdte a meccset, hosszabb végtagjait mesteri módon használta brazil kihívója, Jessica Andrade ellen a UFC 237 főmeccsén. A bekapott ütések miatt hamar véres lett Andrade arca, látszott, hogy állóharcban esélye sem volt Rose ellen. Csak egy mázlista ütésben bízhatott, ami véletlenül betalál a bajnoknak közelről.

A bajnok pár ütés után egy térdest is bevitt fejre a brazilnak, aki a földre esett, majd ott fogadta a rárontó Namajunas-t, aki ott és akkor nem tudta befejezni a meccset. Az első igazán nagy sikert akkor könyvelhette el a brazil, amikor felkapta a földről az amerikait, és megpróbálta a földhöz végni.

Azonban csakúgy, mint a macskák, Rose is a talpára érkezett földetéréskor. Később megismétlődni látszódott a szekvencia, Rose megint a levegőben találta magát, Andrade nyakában, csak most arra használta az időt, hogy összehozzon egy karfeszítést. Ez végül nem jött össze, de nem vette el a kedvét a brazilnak egy újabb földhözbaszósditól.

A második menet közepén próbálkozott meg ismét ezzel, miután megint kikapott állóharcban. Fölkapta, és a földhöz vágta a bajnokot, aki fejjel érkezett a talajnak, és ott is maradt.Ezt mintha láttam volna már valahol:Marc Goddard azonnal kapcsolt, kettejük közé rohant, és azon nyomban beszüntette a meccset.

Rose-t még sokáig kellett ápolni, de szerencsére túlélte az ütközetet. A meccs után azt mondta, a visszavonulást fontolgatja, amiért nagyon nagy kár lenne, hiszen ez a meccs szinte ordít egy visszavágóért.

Andrade egy rettentő szimpatikus bajnok, a meccs előtti mérlegeléskor egy rózsát adott át Rose-nak. Rosszat én még nem hallottam róla.Itt tudjátok visszanézni a bunyót, ami egyébként kiérdemelte "Az Est Mérkőzése" különdíjat is.Szólj hozzá