Jeremy Stephens: „Ortega menekül előlem!”
MMA

Jeremy Stephens: „Ortega menekül előlem!”


Jeremynek ugyan van lekötött meccse, az egykori pehelysúlyú császár José Aldo ellen, július 28-ra, ám inkább Brian Ortega-val foglalkozik.

A UFC 226 előtti történet már unalomig ismert: Holloway kiesett, a hárommeccses győzelmi sorozatban lévő Stephens pedig felajánlotta, hogy beugrik a helyére. Ortega nemet mondott erre a párosításra, inkább vár, amíg Max visszatér. Bár azóta már más verziót is hallottunk:

Brian Ortega: „Holloway adja le az övet, én pedig megszerzem azt, a UFC 227-en!”


„Lil Heathen” bepöccent a történtek miatt, és még az Aldo elleni meccsét is lemondaná, hogy az „őt kerülő” Ortega-t móresre tanítsa.

„Mondtam Dana-nak, hogy elmegyek a srác anyjának házához, Los Angelesbe, és megverem a kertben. Kiállok ellen augusztus 4-én, miért ne? José Aldo elveszített két címmeccset, már nem tényező. Én 11 éve vagyok a sportban, remek formát mutatok, miért nem kapom meg én az esélyt?”

Stephens ezután méginkább nekiment a 145 fontos kihívónak, bár kérdés, hogy ezzel mennyire lehet felhúzni, a mindig halálosan nyugodtnak tűnő Brian-t.

„Ez a kölyök menekül előlem. Kivehetnek engem az Aldo elleni meccsből, szívesen bunyózok Brian ellen, augusztus 4-én. Vagy elmegyek a kertjébe, és ott harcolunk. Láttam, amikor az Embedded-ben arról beszélt, hogy régebben bárokba járt bunyózni, ahol hasonló súlyú emberekkel verekedett. Nem tudom, hogy a kis jiu-jitsu bandája oda is elkísérte-e, hogy olyan srácokat lássanak harcolni, mint én, aki tényleg odaállt és már 16 évesen felnőttekkel bunyózott, egy olyan helyen, ahova be se mehettem volna. Ez voltam én, szerettem ezt az életet. Poénból csináltam és imádtam.”

Ha nem is egy bárban, de a ketrecben mit szólnátok egy Ortega vs. Stephens összecsapáshoz?


Szólj hozzá