Jelentkezz nézőnek a Karate Combat-ba!

Jelentkezz nézőnek a Karate Combat-ba!


A Karate Combat-ot az első évad óta imádjuk – a promóció lehetővé teszi, hogy a karate egyes ágainak művelői összemérhessék erejüket egy egységes szabályrendszerben.

A bunyókat a Karate Combat-nél a UFC-vel és a többi MMA promócióval ellentétben nem élőben, hanem felvételről közvetítik, de most először lehetőséged van arra, hogy élőben nézd végig a gálát!

Élőben nézheted a bunyókat, szurkolhatsz többek között Habda Zsoltnak is, beleshetsz a kulisszák mögé, láthatod az MMA legendát, Bas Rutten-t, láthatod küzdeni a karate szupersztárt, Rafael Aghayev-et, szurkolhatsz a világ legjobb profi karate versenyzőinek – mindezt teljesen ingyen!

 

A Karate Combat-ról dióhéjban


A Karate Combat a világ elsőszámú karate szervezete, ami a harcművészet ősi művészetét, több millió megrögzött rajongót és sportolót, valamint a legmodernebb videógyártást egyesíti – így nem csak a karate, de a videójátékok, sci-fi filmek szerelmesei is élvezik a műsort.

Most először legyél részese te is a varázsnak! 

 

A regisztráció menete


Akár 2022. január 28-án délutántól kezdődően részt vehetsz a Karate Combat következő évadának budapesti forgatásán.

A részvétel regisztrációhoz kötött, azonban a sikeres regisztráció nem jelenti a biztos részvételt! A férőhelyek csak limitált számban elérhetőek.

A szervezők a jelentkezési határidő lejártát követően, 2022. január 23-ig emailben fognak tájékoztatni, amennyiben Te is azon szerencsések közé tartozol, akik a helyszínről élvezhetik majd a SHOW-t. Jelentkezésedet ezen a linken tudod leadni, amennyiben elmúltál már 16 éves:

REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2022. január 21., 18:00 óra

*A forgatáson való részvétel ingyenes.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá