Jelentések szerint Jake Paul-lal bokszol Ben Askren márciusban

Jelentések szerint Jake Paul-lal bokszol Ben Askren márciusban


Chael Sonnen arról infózott a Twitteren, hogy márciusban visszatér Ben Askren, hogy móresre tanítsa Jake Paul-t, méghozzá ökölvívásban.

A YouTube-erből hirtelen bokszolóvá avanzsálódott Paul több MMA-s arcot is kihívott, miután brutálisan kiütötte Nate Robinson-t a Mike Tyson vs Roy Jones Jr. gálán.

Elsőként Conor McGregor puszipajtását, Dillon Danis-t hívta ki a kisebbik Paul tesó, majd magát az írt is, és állítása szerint 50 millió dollárt már fel is ajánlott ezért a meccsért "The Notorious"-nak. De úgy néz ki ezek előtt, először lesz egy kis kitérője Ben Askren ellen márciusban:Mivel a hírt sokan kezelték szkeptikusan, egy neves MMA-val foglalkozó szaklap felkereste Askren-t, hogy igaz-e a hír, a UFC ex-bunyósa pedig elárulta, hogy az.

Több okból is meglepő ez a párosítás. Egyrészt, legutóbb Askren azt mondta, újra birkózni szeretne, másrészt ő nem épp a kiemelkedő boksztudásáról híres, hogy finomak legyünk.

Érdekes. Mit gondoltok, ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá