Jeff Mayweather: Floyd Mayweather CM Punk-al bunyózhat először MMA-ban
MMA

Jeff Mayweather: Floyd Mayweather CM Punk-al bunyózhat először MMA-ban


Deja vu.

Mégpedig azért, mert egyszer már éreztük azt, hogy lehetetlen, hogy összejöjjön egy bokszmeccs egy bizonyos Floyd Mayweather és egy bizonyos Conor McGregor között. Most fordított a helyzet: Floyd azzal cukkolja az egész világot, hogy MMA-zni fog.

Erre a gondolatra mindenkinek a Conor elleni meccs jut az eszébe, de van itt még más jelentkező is, aki nem más, mint

CM Punk (0-1).

Floyd nagybácsijától, Jeff Mayweathertől egy friss interjúban megkérdezték, mit szólna ahhoz, ha a unokaöccse a Conornál jóval tehetségtelenebb, de Floydnál MMA-ban egy meccsel tapasztaltabb CM Punk ellen bunyózna előbb:

“Nem tudom ki az, de lehet, hogy először az ő seggét csipázzuk ki." – vetette oda Jeff, ez pedig nagy visszhangot gerjesztett a médiában.

Természetesen az ír is szóba került, és ekkor Jeff elismerte, hogy Mayweathernek nem lenne esélye a földön, de még lábon elintézné a meccset:

“Nem lehet védeni az ütéseket vállal, de Floyd okosan bunyózna és használná a lábmunkáját. Persze ha bekap egy könyököst, vagy megrúgják, vagy ilyesmi, akkor nagy az esélye annak, hogy kikapna. Ha viszont Floyd használná a lábait, körbe tudná táncolni Conort – mert ez egy olyan technika, amit a bokszolók és az MMA-sok is szoktak csinálni, azzal a különbséggel, hogy ezt senki sem csinálja jobban Floydnál. Ha ezt tudná csinálni, akkor lenne esélye McGregor ellen. De ha a földre kerülnének, akkor ott vége lenne a harcnak Floyd számára."Vicces, de ha tényleg összejönne a Floyd vs. Conor 2. MMA-ban, akkor valószínűleg Conor megkapná az egyetlen ellenfelét, akit mindenáron a földre akarna vinni.Szólj hozzá