Jean-Claude Van Damme lenyomta az év legjobb motivációs szövegét

Jean-Claude Van Damme lenyomta az év legjobb motivációs szövegét


Inspiráló.

Minden idők egyik legkedveltebb akcióhőse tegnap este kiposztolt valamit a Facebook-falára, és úgy gondoltam, hogy mindenkinek látnia és értenie kell, mert rohadtul inspiráló, ezért itt van magyarul:

"Sziasztok, barátaim! Meghatott, hogy mennyien írtátok nekem, hogy én, vagy a filmjeim mennyire inspirált titeket, hogy sokan ezek miatt ismerkedtetek meg a harcművészetek világával, vagy váltottátok valóra álmaitokat. Valószínűleg ismeritek a történetemet; hogy utaztam ki Amerikába majdhogynem üres zsebekkel, hogy valóra váltsam az álmaimat, és akciósztár legyek – és végül az lettem.
Volt itt egy másik srác is, akinek ugyanez volt az álma, miután megnézte a Bloodsportot (Véres játék, ha így jobban rémlik – a szerk.). Attól a perctől kezdve tudta, hogy ugyanazt akarja véghez vinni, amit én. Ő is akciósztár szeretett volna lenni, mint én – és végül az lett! Már pár filmben szerepeltünk is együtt, biztos ismeritek... ő Scott Adkins (Boyka, ha így jobban rémlik – a szerk.).
Itt van két fotó, az egyiken Scott van, amikor még csak a rajongóm volt, a másikon pedig már ketten vagyunk, az Assasination Games film forgatásán.
Soha ne mondjatok le az álmaitokról, barátaim, mert valóra tudnak válni! #JCVD #ScottAdkins #sohaneaddfel"

Hi friends! I’m really touched so many of you tell me very often how I or my movies have inspired you to start training...

Közzétette: Jean-Claude Van Damme – 2018. március 7., szerda


Hogy teljes legyen a bromance, érdemes csekkolni azt is, amit a meghatódott Adkins írt a poszt alá (hidegrázás, könnycseppdörzsölés incoming, nem viccből írom):
"Jean-Claude, nagyon megtisztelőnek érzem, hogy megosztottad ezt a fotót. Nagyon sokunkat motiváltál, és mind a mai napig motiválsz. Köszönöm azt a sok évet, amely alatt szórakoztattál minket és motiváltál arra, hogy jobb harcművészek, sportolók lehessünk, vagy hogy az élet bármely egyéb területén fejlődjünk. Köszönöm, hogy egy fiatal srác hőse és példaképe voltál, és hogy arra motiváltad őt, hogy vigye valamire az életben. Köszönöm, hogy a barátom vagy. Remélem, hamarosan látjuk egymást."

Van Damme-nak egyébként sűrű éve lesz: négy filmje is készül, egyet bejelentettek, az egyiket most forgatják (The Bouncer), a másik kettő kész van (Kickboxer: Retaliation és a Black Water).


Szólj hozzá