"Jászberényi McGregor"-ként emlegetik Polgár Ádámot


MMA harcosként bokszolt a 94. Papp László ökölvívó országos bajnokságon.


Nemrég írtunk Harcsa Zoltán elsétálós győzelméről (igen, nekem akkor is elsétálós KO lesz ez, ha hivatalosan nincs ilyen terminus az ökölvívásban) a legutóbbi ob-n, de egy valami elkerülte a figyelmünket. Szerencsére a Berény Cafe megírta, így mi is tudomást szerezhettünk Polgár Ádámról, aki bokszolók közé "merészkedett", MMA harcosként – pont úgy, ahogy McGregor tette augusztusban Mayweather ellen.

A Jászberényi harcos "Farkas Csaba felkészítésének köszönhetően és a Jászberényi Csík Tibor ökölvívó szakosztály segítségével, 81 kg-os súlycsoportban nevezett az országos bajnokságra. Az első napon a tavalyi év harmadik helyezettjével, Balogh Lászlóval kezdett, akivel szemben sikeresen vette az akadályt.Így pontozásos győzelemmel bejutott a legjobb 8 közé bizonyítva, hogy helye van az élvonalban." – írta a lap.

A második napon Káluc Martin volt Polgár következő ellenfele, aki nagy névnek számít a sportban. Ádám közönségsikert aratva pontozással győzni tudott ellene, így beverekedte magát az elődöntőbe. MMA harcosként, egy országos bokszveresenyen.

*hatásszünet*

Az elődöntőben Móna Imre, egy korábbi ifjúsági Európa-bajnok került vele szembe, aki már nagy falatnak bizonyult, a „jászberényi McGregor” (ahogy a Berény Cafe hívta őt) két megrendítő ütésbe beleszaladt, a bíró beszüntette a meccset. Ádám bronzérmes lett az ob-n, és emellett kvalifikálta magát a februári, Bocskai emlékversenyre is.

Célja, hogy magyar bajnok legyen, jövőre tovább folytatja a crossbreed-et, szeretne MMA és kick-box meccseken is szerepelni.


Szólj hozzá