Jason ’Mayhem’ Miller bűnösnek vallotta magát családon belüli erőszak vádjában

Jason ’Mayhem’ Miller bűnösnek vallotta magát családon belüli erőszak vádjában


Így megúszta a börtönt.

A UFC egykor sikeres bunyósa, a szebb napokat is látott Jason Miller (28-10-1NC) három év próbaidővel megúszta azt, hogy 2015 és 2017 között több alkalommal is bántalmazta három különböző barátnőjét.

Az öt különböző incidens között volt testi sértés, vandalizmus - mikor egyik volt barátnője autóját és házát verte szét -, illetve telefon rongálása, hogy az adott hölgy ne tudja hívni a rendőrséget.

Miller végül négy évet kapott, három év próbaidőre felfüggesztve, illetve beszámították a 62 napot is, amit eddig börtönben töltött. Áldozatainak kártérítést kell fizetnie és józannak kell maradnia a próbaideje alatt. Amennyiben a három év alatt bármi összetűzésbe kerül a törvénnyel, le kell guggolnia a 4 évet.

A veterán bunyóst az utóbbi években többször tartóztatták le egyéb incidensek miatt is, 2014-ben például élőben posztolta twitteren, mikor házát körülvették a rendőrök, ő pedig órákon keresztül nem volt hajlandó megadni magát. 2016-ban egy tetováló szalont vert szét és leköpött egy rendőrt.

Mayhem – aki fénykorában olyan skalpokkal rendelkezett, mint Robbie Lawler, Tim Kennedy és Kazushi Sakuraba - utolsó meccsét tavaly vívta Olaszországban, a Venator FC 3 gáláján. A négy év kihagyás után történt visszatérés nem sikerült jól, Miller laza 10 kiló túlsúllyal mért be, de így is kikapott hátsó fojtással az ismeretlen Mattia Schiavolintól.

Drugs are bad, mkay?


Szólj hozzá