Jared Cannonier címmérkőzést kért Strickland ellen, mert 'korábban már megverte'
MMA

Jared Cannonier címmérkőzést kért Strickland ellen, mert 'korábban már megverte'


Jared Cannonier úgy gondolja, megérdemel egy címmérkőzést a középsúlyú bajnok, Sean Strickland ellen.

A két fighter korábban már megmérkőzött egymással, méghozzá 2022 utolsó UFC-gáláján, decemberben, ahol Cannonier megosztott pontozással, ugyan, de győzelmet aratott "Tarzan" felett.

Utána a "Killa Gorilla" egy még ennél is jobb performanszt nyomott le Marvin Vettori ellen, akit öt meneten át gyepált rendületlenül, 241 szignifikáns találatot elhelyezve az olaszon, amivel rekordot is döntött a UFC középsúlyában. Ő volt továbbá a beugrós is, ha Adesanya vagy Sean kiesett volna a UFC 293-ról.

A 39 éves Cannonier kapva kapott az alkalmon és az egekben lévő ázsióján, és kihívta Seant, méghozzá zseniálisan megválasztott szavakkal.
„Ha rajongsz a kéz a kéz elleni küzdelemért, mint én, és nem cirkuszi produkciót akarsz nézni színészekkel, akkor tudod, hogy ezt a mérkőzést kell összehozni. Megvertem a bajnokot és ezt bizonyítani is tudom. Valahogy ellenem nem üvöltözött és nem is tudott leuralni [utal itt arra, hogyan verte meg Sean Izzyt – a szerk.]. Ezt senki sem tudja megtenni velem. A másik középsúlyú, aki Seant megverte, feljebb ment. Vele máshogy bunyózott mint velem, ráadásul ő maga mondta, hogy úgy küzdött ellene, mint egy kurva. Hát, Sean, itt a lehetőség, hogy ezt helyrehozd, hogy újra férfiként küzdj. Sean, táncoljunk, testvérem. Utóirat: azon a plakáton be voltam állva, mint a gerely."

Erről a plakátról van szó, akit estleg érdekel :DStricklandnek rengeteg épkézláb kihívója van.

Ott van a Chimaev vs. Costa győztese, egy esetleges azonnali visszavágó Izzyvel, és ott van továbbá DDP is, aki már Izzy ellen is címmérkőzést kaphatott volna, csak nem élt a lehetőséggel.

Te kit állítanál oda most Strickland elé?

 

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá