Jan Blachowicz kihívta Francis Ngannou-t, Jon Jones-t is szívesen várja félnehézben
MMA

Jan Blachowicz kihívta Francis Ngannou-t, Jon Jones-t is szívesen várja félnehézben


Jan Blachowicz még csak tavaly nyerte el a Jon Jones által leadott félnehézsúlyú bajnoki övet Dominick Reyes kiütésével, illetve idén márciusban védte meg először Israel Adesanya kipontozásával, de máris más felé kezdett el kacsintgatni.

Méghozzá Francis Ngannou, az újdonsült nehézsúlyú bajnok felé.

Ugyan a kamerunitól sokan félnek, illetve Jon Jones-nak kellene bunyóznia vele, de könnyen meglehet, hogy Ngannou vs. Blachowicz superfightot látunk majd a végén. Jon komolyan "megfenyegette" a UFC-t, hogy más promóció arca lesz, ha nem fizetnek neki ki 10 millió dollárnál többet az Ngannou elleni meccsért.

A promóció elnöke egyelőre nem reagált erre a követelésre, de a Twitteren jól elhülyéskedett "Bones"-szal:"Most vacsiztam egy jót White-tal, őrült jót dumáltunk, és megállapodtunk a meccsről. Hamarosan mondjuk a dátumot" – írta április elsején Jones, Dana pedig adta alá a lovat:"Őrült jó este volt, tesó!" – üzente a Boss.

Ami pedig Jan Blachowicz-t illeti, a félnehésúlyú bajnok a következőket nyilatkozta nemrég:
"Most én vagyok a félnehézsúly királya, Jones visszatérhet ide. Megmérkőznék vele félnehézben és nehézben egyaránt, nekem mindegy. A következő mérkőzésemre várok, hogy mi lesz a következő lépés. Ha Jon Jones-t szánja nekem a UFC, boldog leszek. Ha nem, akkor is. Szerintem Glover Teixeira lesz az, de majd meglátjuk. Értem én, hogy miért kér sok pénzt. Nagyon sokat tett le az asztalra félnehézben. Ha Francis-t ajánlaná fel nekem a UFC nehézsúlyban, azzal sem lenne problémám. Óriási erő lakozik benne, mint a Predátorban, de senkinek sincs akkora ereje, mint a legendás lengyel erőnek."

Több forgatókönyv közül is választhat tehát a UFC:

-Jon Jones vs. Francis Ngannou nehézsúlyban, de ezért perkálniuk kéne rendesen

-Jon Jones vs. Jan Blachowicz félnehézsúlyban, de Bones valószínűleg nehézsúlyban akarná ezt a meccset, hiszen hónapok óta tömegel

-Francis Ngannou vs. Jan Blachowicz, ez lenne talán a legkézenfekvőbb a mostani nyilatkozat után, hisz ugyanúgy superfight lenne

Te mit tennél a UFC helyében?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá