James Krause bejelentette visszavonulását

James Krause bejelentette visszavonulását


A 36 éves James Krause arról a szomorú hírről számolt be az MMA Hour-ban, hogy soha többé nem fog bunyózni.
"Porckorongsérvem van a nyakamban. Nagyon nehéz bevallani magadnak, hogy itt a vége, és ez nekem is az. De be kell látnom. Valószínűleg soha többé nem harcolok már, és már megbékéltem ezzel a gondolattal" – nyilatkozta.

A 28-8-as profi mérleget hátrahagyó fighter tavaly októberben harcolt utoljára, és akkor legyőzte Claudio Silva-t egyhangú pontozással, tehát győztesként, jó emlékkel tud belovagolni a naplementébe.

"The James Krause" egy ideje már edzőként tevékenykedik, és olyan embereket segített hozzá a címmérkőzéshez, mint Brandon Moreno vagy Megan Anderson, tehát nem csak jól harcol, meg is tudja tanítani. És ami még ennél is fontosabb: szereti a munkáját:
"Végeztem ezzel a sporttal. Nem szeretnék újra bunyózni. Jelenleg az minden vágyam, hogy edzősködjek, ebben szeretnék kiteljesedni.”

Az amerikai 2007-ben kezdte pályafutását MMA-ban, egy ponton 10-0 volt a mérlege, amihez 10 idő előtti finis társult. A már szintén visszavonult Donald "Cowboy" Cerrone volt az, aki megkóstoltatta vele a vereség ízét, hátsó fojtással a 2010-ben megszűnt WEC nevű promóciónál.2013 óta volt a UFC-nél, és bár mindig jól teljesített, címmérkőzés közelébe sosem került. Szerepelt a 2017-es The Ultimate Fihgter-ben is, ahol a negyeddöntőben kapott ki, 2-2-es mérleget összebunyózva. Cowboy-on kívül a legnagyobb név, akivel mérkőzött, az Jorge Masvidal. "Gamebred" egyhangú pontozással nyert ellene a UFC 178-on.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá