Jamahal Hill még mindig pipa, hogy Alex Pereira poénkodva ünnepelte a felette aratott győzelmét
MMA

Jamahal Hill még mindig pipa, hogy Alex Pereira poénkodva ünnepelte a felette aratott győzelmét


A UFC 300 főmeccsén Alex Pereira egy ütéssel kivégezte Jamahal Hillt, utána pedig az internet egyik mémkirályát, a lifehack videókat helyretevő Khabane Lame-t utánozva ünnepelte meg a KO-t.

Ezzel "Poatan" megbosszulta azt, hogy Hill legyőzte korábban barátját és edzőjét, Glover Teixeirát, no meg Jamahal meccs előtti trash talkját.

Nem ez volt az első alkalom, hogy ezt csinálta Alex, korábban Israel Adesanyát is azzal büntette meg, hogy ráordított egy hatalmasat, miután kick-boxban kiütötte.

Sweet Dreams most, hetekkel a gála után jött ki egy nyilatkozattal, melyben elárulta, mennyire kiakasztotta őt Pereira azzal, hogy kigúnyolta. 


View this post on Instagram 

A post shared by Jamahal Hill (@sweet_dreams_jhill)

“Erről eddig nem beszéltem, de elmentem Brazíliába, agyonvertem a haverodat, a bajnoki címmérkőzések történelmének egyik legegyoldalúbb verésén, utána mégis alázatos voltam vele és tiszteletet mutattam. Sosem ünnepeltem egy legyőzöttem felett sem, és a kommentelőknek is beszóltam, akik Johnny Walkerrel voltak tiszteletlenek, miután kiütöttem! Csak azért, mert volt bennem versenyszellem, és mert izgatottan tértem vissza egy olyan sérülés után, amibe akár a karrierem is kerülhetett volna, mindenki röhög rajtam? Pereira, volt egy ütésed, ami csak azért vált be, mert el volt terelve a figyelmem, aztán gyenge sz*rként viselkedtél, de nem baj, találkozunk még a ketrecben, és akkor le nem veszem rólad a szemem egészen addig, amíg olyan merevre nem ütlek, mint Izzy Miamiban!"

– írta Hill az Instagramon, és egymás mellé tett két képet – a bal oldalin azt láthatjuk, ő hogyan viselkedett, amikor legyőzte Teixeirát, a jobb oldalin pedig Pereira látható.

Hillt valóban az után ütötte ki Pereira, hogy egy pillanatra megállt a bunyó flow-ja, de a küzdősportban az a szabály, hogy mindig védened kell magad, szóval ez nem lehet kifogás.

Jamahal a UFC 303-on tér vissza, Carlos Ulberg ellen. Pereira augusztusban szeretne újra bunyózni, de ellenfele még nincsen.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá