Jake Shields megverte Dillon Danis-t

Jake Shields megverte Dillon Danis-t


Hoppá.A Bellator leigazolt jitsuásza, az MMA-ban még mindig szűz Dillon Danis nagyon jól kezdett Jake Shields ellen a Chael Sonnen’s Submission Underground 4 főmeccsén, de a hosszabbításban kikapott.

A dolog azért megalázó csöppet, mert Dillon-t mindenki Conor McGregor gurulótársaként ismeri, Shields viszont Nate Diaz edzőpartnere – ugye értitek.

Shields ezt posztolta az Instagramra a meccs előtt:


Hé, Dillon, milyen érzés volt, amikor Conor elvitt téged vásárolni? Valószínűleg nem egy férfihoz méltó. Pontosan ugyanezt az érzés kapod majd tőlem holnap.

Az ez utáni poszt már valamivel barátságosabb volt:


Köszönöm, hogy a főmeccs részese lehettem, és köszönet a kemény meccsért @dillondanis

Most, hogy Danis száját elkenték, lehet, hogy visszavesz kicsit az arcból, 2016-ban ugyanis még azt mondta, hogy minden UFC-ssel "eljátszadozna" a ketrecben:Danis-nek nyilván nem az állóharc lesz az erőssége a ketrecben, ezért kérdés, hogy mire megy majd a Bellatorban. Persze nem akárkitől kapott ki, Jake Shields bitang jó jitsus, de a fenti kijelentés után azért többet vártunk attól az embertől, aki szerint mindenkivel elbánna a UFC-ben. Mostani veresége után a következőket üzente a nagyvilágnak, és mindenkinek, aki kétkedik benne:


Bármilyen szabályrendszerben tudok versenyezni, és férfiként fogadom el a vereséget. Jake túlélte az első 10 perces nyomorgatást, és megvert a ráadásban 8 másodperces szabadulással. Jól csinálta, egy élő legenda. Még mindig hiszek magamban, ez nem változtat meg engem. Ti, akik egy másik ember szenvedését élvezitek, mind meglátjátok majd, hogy tévedtetek velem kapcsolatban. Mindenre emlékezni fogok.

Ebből bizony már csak a #doubtmenow hastag hiányzik, de azt majd akkor lehet ellőni, ha Danis valami nagy dolgot visz végbe MMA-ban.

 


Szólj hozzá