Jake Paul: 'tudom, hogy nem lesz egyszerű, de nagyobbat ütök, mint Mike Tyson'

Jake Paul: 'tudom, hogy nem lesz egyszerű, de nagyobbat ütök, mint Mike Tyson'


Lezajlott a Jake Paul vs. Mike Tyson bunyó sajtótájékoztatója.

Az 57 éves bokszlegenda és a 30 évvel fiatalabb kihívója július 20-án, egy profiboksz mérkőzés keretén belül csap össze, ez az év egyik legjobban várt eseménye.

A sajtótájékoztatón elhangzott pár érdekesség, a legnagyobb port az kavarta, hogy Jake ki merte azt mondani, hogy nagyobbat üt, mint Mike, és rá fog cáfolni azokra, akik alábecsülik őt.
„Én egy természetes nehézsúlyú vagyok. Arra születtem, hogy felmenjek ebbe a súlycsoportba. Meg fogom mutatni Mike-nak, kinek van nagyobb ütőereje, mert úgy érzem, rendesen alábecsül engem. Szerintem mindenki alábecsül engem, de én tudom, hogy nagyobbakat ütök. Tudom, hogy kemény meccs lesz. Tudom, hogy ez mélyvíz. Tudom, hogy lehet, hogy a padlóra kerülhetek. Félek, de nem hagyom, hogy a félelem bármiben is meggátoljon. Ez pont arról szól, hogy bevállaljam, még akkor is, ha félek. Ez az igazi bátorság. Megmutatom a világnak, hogy jobb bokszoló vagyok, mint Mike Tyson. Mindenkire rá fogok cáfolni, megmutatom, hogy én vagyok a gyilkos. Az ő beceneve vas, az enyém viszont titán" – mondta Paul.

Mike ezen a viszonylag barátságos sajtótájékoztatón elmondta, hogy igazából kedveli Jake-et, de a ringben nem lesz kegyelem, a YouTuber az életéért fog küzdeni.

A végén természetesen jött az elmaradhatatlan fészoff is: 


View this post on Instagram 

A post shared by FULL SEND MMA (@fullsend_mma)

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá