Jake Paul padlóztatta, majd pontozással győzte le Nate Diazt egy szórakoztató mérkőzésen

Jake Paul padlóztatta, majd pontozással győzte le Nate Diazt egy szórakoztató mérkőzésen


Augusztus 6-án láthattuk Nate Diaz első bokszmérkőzését, Jake Paul ellen.

Az első három menet Jake-é volt, jobban bokszolt és többet is talál Diaznél, akit nagyon furcsa volt látni ekkora kesztyűkkel.

Nate a negyedikben erőre kapott, elkezdett betalálgatni Jake-nek, 36 másodperccel a vége előtt volt talán először igazán nyeregben, Paul bajban is volt ellene. Ugyanez volt Conor McGregor ellen is: Nate-et az ír többször leütötte, de a végén Diaz felülkerekedett rajta.

Az ötödik menetben Diaz leütöti Jake Paul egy bal horoggal. Rá kell számolni Nate-re! Feláll, rászámolnak, folytatja! Jake kegyetlenül ráront! Testen és fejen is eltalálja, de Nate kitart! A stocktoni is betalál egy kisebb kombóval – a menet végigmegy. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

totaldamage (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


A hatodik menetet is erősen kezdi Jake, aztán belassul a meccs, elég szoros ez a menet.

A hetedikben a Diaz-tábor bánatára Jake-en egyáltalán nem látszik a fáradtság jele sem. Szépen bánik a távolságokkal, jók a felütései.

Diaz a nyolcadikban mond valamit Jake-nek a bunyó közben, nagyon magabiztos és ezek az ő pillanatai, többször betalál a YouTubernek, aki most nagy bajban van, de megmenti a gong. Ez a menet nagyon magasan Diazé.

A kilencedik menetben Nate elkezd hülyéskedni, egy ütés után úgy tesz, mintha meg lenne fogva. A közönség az ő nevét kántálja. Nate showboatol, felemeli mindkét karját, félig elfordul Jake-től, nevet. Érzésünk szerint ez a menet is övé, ennek ellenére azt mondják neki a szünetben, hogy kiütésre van szüksége arra, hogy győzzön.

Utolsó menet


Diaz meignt elkezd marhulni, az edzői tanács (KO kell) ellenére: kihajol a ringből, majd folytatja a bunyót. Ebből volt már problémája a UFC-ben, Leon Edwardst simán kiüthette volna, miután egy ütéssel úgy elkapta, hogy Rocky azt sem tudta, hol van – de nem tette, ott is marhult inkább. Nate megint direkt magára húzza Jake-et.

Aztán még egy „guillotine"-t is összehoz, ami után a magasba emeli a kezét:


Eredményhirdetés, meccs utáni interjúk


A mérkőzés – am egyébként nagyon szórakoztató volt – végigmegy. A bírók Jake-et látták jobbnak egyhangú pontozással. A két fél nagyon barátságos volt egymással az eredményhirdetést követően.Jake egy kicsit fényezte magát, mert nagyon kapta a hurrogást a közönségtől:
„Nate kemény srác, de keménységgel nem lehet nyerni. Szerintem egy menetet nyert meg én meg kábé minden menetben leütöttem. Már az elsőben bajban volt, de csak ment előre. Senki sem szed be ennyi találatot. Tíz menetet bokszoltam a 8. meccsemen, ilyet még senki sem csinált. Én csak három éve bokszolok, megint megvertem egy UFC legendát. Szeretnék egy visszavágót MMA-ban vele, 10 millió dollár ajánlok neki a mérkőzésért a PFL-ben. Legyen fair play – én nyertem egyet adok esélyt, hogy a saját terepeden mérkőzz velem. MMA, csináljuk.Diaz elmondja, MMA-ban nem sok esélye lenne Jake-nek, és nincs baja azzal, hogy kikapott tőle bokszban:
„Jake kemény srác és nagy darab, jobb teljesítményt vártam magamtól, de ezt most ő nyerte, semmi gond. Méltó ellenfél volt, tetszik, hogy a ringen belül és kívül is hírnévre tett szert, szerintem marha jól csinálja. Tetszik a visszavágó ötlete MMA-ban, jöhet."

Jake még hozzáteszi azt a fontos és pozitív üzenetet, hogy kemény munkával bármit el lehet érni az életben, csak hinni kell magadban, sikerülhet összehozni bármit, neki is sikerült.

Robog tovább a Jake Paul hype-vonat, valószínűleg Tommy Fury lesz a következő ellenfele, akinek szeretne visszavágni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá