Jake Paul óvodásként viselkedett, Floyd Mayweather és az emberei ezt nem nagyon díjazták

Jake Paul óvodásként viselkedett, Floyd Mayweather és az emberei ezt nem nagyon díjazták


Floyd Mayweather június 6-án csap össze Logan Paul-lal egy bemutató (exhibition) bokszmeccs keretében.

A mai napon rendezték meg a sajtótájékoztatót, ahol szemtől szemben felmérhette a másikat a két bunyós. Mayweather itt azt mondta, hogy a két Paul fivért akkor is meg tudná verni, egy együtt rontanának rá.

Jake Paul is ott volt ezen a mai sajtóeseményen, és a fészoff után odament arcoskodni Mayweather-hez, és kihívta egy bunyóra. Floyd jelezte, hogy bármikor, bárhol kiáll ellene. Jake a szócséplés közben váratlanul lenyúlta Floyd sapkáját, majd ilyet szólt, hogy "megvan a sapkád!", és megpróbált eliszkolni. Mint egy óvodás :D

Floyd és az emberei azonban résen voltak és nem engedték, hogy elfusson. Lerohanták, és visszaszerezték a sapeszt, közben meg kitört a káosz: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jake Paul (@jakepaul) által megosztott bejegyzés


Az ifjabbik Jake-ről kis híján letépték a ruhát; miután kiszabadult a tömegből, úgy kellett felhúznia a nadrágját. Több szögből is készült videó, itt a másik:Floyd nem nagyon díjazta a kisiskolás poént, annyira felhúzta magát rajta, hogy olyanokat mondott, hogy ha még egyszer meglátja Jake-et, akkor meg fogja ölni, mert vele nem lehet szórakozni. Erről is van vidi:Magát a fészoffot az eredeti párosításról (vagyis Logan Paul vs. Floyd Mayweather, nem Jake Paul vs. Floyd) a lenti a videón örökítették meg, még a káosz előtt. Megjegyeznénk, hogy ez egy bemutató mérkőzés lesz, amelyen nemhogy kiütni nem szabad a másikat, de még bántani sem, a meccset azon nyomban leállítják, amint valaki megsérül rajta.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá