Jake Paul kihívta Stricklandet, miután az ex-bajnok megvert egy YouTubert

Jake Paul kihívta Stricklandet, miután az ex-bajnok megvert egy YouTubert


Jake Paul 1 millió dolláros kihívást ajánlott Sean Stricklandnek a Sneako-val való kínos sparringot követően.

A tegnapi nap folyamán ’Tarzan’ egy elő közvetítésben sparringolt a streamer/influencer Sneako-val, aki néhány hónapja kezdett el boksz edzéseket venni, és ahogy arra számítani lehetett, jókora verést kapott Stricklandtől. Eleinte még úgy tűnt, hogy Strickland lazán veszi a dolgokat, azonban hamar felpörgette magát, és hatalmas ütéseket vitt be az amatőr streamernek.

Sneako sarka többször is bedobta a törülközőt, de ez nem tántorította el Stricklandet, tovább ütötte és véresre verte az influencert. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy Punch (@happypunch) által megosztott bejegyzés

Strickland vs. Jake Paul: a MILLIÓ DOLLÁROS KIHÍVÁS


Természetesen erre többen is felkapták a fejüket, mint például a kiöregedett, ex UFC harcosokat kihívó Jake Paul is. 'The Problem Child' egy hosszabb X/Twitter posztban egy millió dollárt ajánlott fel Stricklandnek, hogy küzdjön meg vele Puerto Ricoban.
„Shawn Strickland szégyen vagy, amiért így próbáltad megállítani Sneakot” ­– írta Jake Paul az X-en. „Még arra sem voltál képes, hogy leüss valakit, akinek nincs tapasztalata, miközben mindent beleadtál. Egy borzalmas bokszoló vagy, aki csak a tapasztalatlan embereket piszkálja. Elrepítelek PR-ba és küzdhetünk a kamerák előtt. Ha nyersz adok 1 millió dollárt (a nettó vagyonod fele). De akárcsak Paddy, gondolom te is megtalálod a módját, hogy elmenekülj”.

Jake még a borítóképét is lecserélte a kiütött Stricklandre az X-en:Természetesen Strickland gyorsan reagált a kihívásra.
„Vesztettél egy részmunkaidős bokszolóval szemben lol” ­­­­­­­­­– utalt vissza Strickland Jake Paul első vereségére Tommy Fury ellen.

Strickland nem valószínű, hogy olyan komolyan vette a kihívást, mint a Sneako elleni sparringot, de egy kis figyelemfelhívásra jó volt a szócsata.

Írta: Almási Csaba


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá