Jack Hermansson a Whittaker vs. Till meccs győztesét akarja
MMA

Jack Hermansson a Whittaker vs. Till meccs győztesét akarja


Az impozáns, első menetes submission győzelme után, Kelvin Gastelum ellen, Hermansson a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a Robert Whittaker vs. Darren Till rangadó győztesével szeretne megmérkőzni a következőkben. A kijelentés teljes mértékben megállja a helyét, ha a ranglistát nézzük.

Egy ilyen győzelem után, pláne egy ilyen harcos ellen, mint Gastelum, megérdemli, hogy a létrán felfelé nyerjen párosítást.

Yoel Romero játszana még, esetleg Jared Cannonier, tőle viszont a legutóbb egy elég csúnya TKO vereséget szenvedett el. Cannoniernek volt beígérve a következő címmeccs, viszont még az év elejétől egy mellizom szakadás miatt kényszerpihenőjét tölti.

Hermansson azt is hozzátette még, hogy Whittakernek lesz egy hajszálnyi előnye Till ellen, de egy szoros meccsnek nézünk elébe, valamint, hogy szerinte Paulo Costa nyomása túl nagy lesz Israel Adesanya számára, tehát mire eljön az ő ideje, Costa ellen kell majd az okatagonban lépnie a középsúlyú címért.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá