Jacare Souza vs. Uriah Hall – szóban megegyezve
MMA

Jacare Souza vs. Uriah Hall – szóban megegyezve


Egyelőre informálisan, de megszületett a megegyezés Ronaldo Souza és Uriah Hall között, a meccset a Ferguson vs. Nurmagomedov kártyára tervezik, jövő áprilisban.

Jacare úgy tűnik nem érezte jól magát a félnehézsúlyúak közt, ugyanis egy mérkőzés után vissza is tért a középsúlyba. Még novemberben próbálkozott be egy súlycsoportal feljebb, de élete talán legeseménytelenebb meccsét sikerült összehoznia Jan Blachowicz ellen, amit nem mellesleg el is vesztett.

Úgy tűnik, valami nem passzolt neki 93 kilóban, szóval vissza a bevált formulához. Érdekes módon, ez inkább fordítva szokott lenni, pláne, hogy Jacare 35 éves és ugye az idő előrehaladtával egyre nehezebb a fogyasztás.

Azonban ez nem feltétlenül igaz, elég ha megnézzük Jared Cannonier karrierjét, aki egyidős Jacare-val.

Cannonier nehézsúlyban kezdte, majd fokozatosan a középsúlyban találta meg magát, ahol jelenleg a negyedik a rangsorban. Mindenesetre annyit kijelenthetünk, hogy Jacare mindenkinek nehéz ellenfél, az évek alatt igazi gatekeeper lett belőle a középsúlyban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá