Jacare Souza covid tesztje pozitív lett
MMA

Jacare Souza covid tesztje pozitív lett


Nem bunyózhat Ronaldo ‘Jacare’ Souza a mai UFC gálán, mert a koronavírus tesztje pozitív eredményt produkált. Az egész sarok hasonlóan járt, ami rajta kívül még két embert jelent.

Jacarenak Uriah Hall ellen kellett volna bunyóznia, a UFC 249 egyik legizgalmasabb ültetőmeccse lett volna az övék. Uriah Hall a Twitteren sajnálatát fejezte ki és mihamarabbi felépülést kívánt ellenfelének. Jacare végig betartotta az egészségügyi protokollt, még a mérlegelésen is maszkban jelent meg.

Azt is elmondta, hogy a szigetre érkezésük előtt egy közeli családtagja tesztje is pozitív lett. Egyelőre ő és edzői sem mutatnak tüneteket.

Szinte csoda, hogy a két középsúlyú eddig még nem mérte össze erejét, mindketten 2013 óta vannak a UFC-nél. Reméljük a gyors gyógyulást és, hogy lesz még alkalmunk látni ezt a meccset. Na meg, hogy nem fog keresztbe tenni ez az eset az egész gálának.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá