Izzy Sean Strickland edzőjének: 'megmentetted ennek az embernek az életét!'
MMA

Izzy Sean Strickland edzőjének: 'megmentetted ennek az embernek az életét!'


Israel Adesanya csak későbbre ígérte, hogy tájékoztaja a rajongóit arról, hogyan is érezte magát a UFC 293-on, amelyen kikapott Sean Stricklandtől, mi sülhetett el rosszul.

Sokan mondják, hogy The Last Stylebender nem volt önmaga, lassú volt, és hogy ez a győzelem valójában nem is Strickland érdeme, de ezek csak találgatások, Izzytől kell hallanunk az igazságot. Az ex-bajnok csak annyit mondott a UFC 293 utáni sajtótájékoztatón, hogy „más tervei voltak", és hogy „a jobb ember győzött".

De Sean Strickland edzője, Eric Nicksick egy friss nyilatkozattal most lehet, hogy előre vetítette azt, mit fog mondani Izzy, amikor értékeli a UFC 293-at. Mert mint kiderült, Adesanya a mérkőzés után megdicsérte őt:
„A mérkőzésen láttam, hogy Sean belemegy Israel csapdáiba, olyanokat csinált, amibe Izzy hajszolta bele. A meccs után beszéltünk Izzyvel a színfalak mögött, ő jött oda hozzám és azt mondta, ‘Megmentetted ennek az embernek az életét.’ Mire én: 'Ó, igen? Hogyan?' Aztán ő: ‘Folyamatosan mondtad neki, hogy mikre készülök.'" – mesélt a beszélgetés részleteiről az edző.


Magyarán, nagy a valószínűsége, hogy amikor Adesanya végre „előáll a magyarázattal", azt mondja majd, hogy Strickland edzőjének nagy szerepe volt abban, hogy kikapott.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá