Itt és ekkor tudod nézni Növényi Norbi Bellatoros meccsét

Itt és ekkor tudod nézni Növényi Norbi Bellatoros meccsét


Ahogy azt korábban megírtuk, Növényi Norbi háborúba megy csütörtök este a Bellatorban, ellenfele a francia Laid Zerhouni lesz. Összesen 144 ország több mint 1 milliárd nézője láthatja a gálát, mivel ingyenesen nézhető lesz a Youtube-on.

Csütörtök este egy igazi csemegével készül az ARENA4 az MMA rajongóinak. 22:00 órától közvetítik Milánóból a gálát!

A mérkőzés előtt Turger Dávid, az ARENA4 kommentátora rövid interjút készített Norbival, aki elmesélte, hogyan zajlik a felkészülése és hogy mit gondol az ellenfeléről:

Arena4: Jelenleg 4 győzelemmel, veretlenül állsz a mérkőzésed előtt. Hogy érzed magad a Bellatornál?

Norbi: Kimondottan szeretek a Bellatorral dolgozni. Nagyon odafigyelnek rám. Főleg most hogy Co-Main event lettem, nagyon boldog vagyok és tényleg nagyon hálás. 20 évesen, csak 4 profi meccsel, Co-Main Eventelni egy ekkora show-n nagyon nagy dolog. Ezért dolgoztam nagyon keményen, 10 éves korom óta. Bulikat hagytam ki, karácsonyokat a teremben töltöttem és sok más hasonló dolog és ez még csak a kezdet.Arena4: Milyenek a jelenlegi körülmények Milánóban?

Norbi: Jelenleg be vagyok zárva a hotelba, szóval nem nagyon láttam a várost még sajnos.

Arena4: Dublinban találkoztál a szakma egyik leghíresebb sportolójával, Conor McGregorral. Milyen benyomást tett rád?

Norbi: Hogy őszinte legyek úgymond nagy benyomást nem tett rám, mivel pont egy nagyon nagy meccset nyertem meg 13 000 ember előtt, szóval igazából még mindig inkább a győzelmen járt az agyam. De nagyszerű volt vele találkozni. A sport miatt nagyon sok gyerekkori példaképemmel találkoztam. Nem csak sportolókkal, de nagyon híres zenészekkel és híres színészekkel is.

Arena4: Édesapád a jelenlegi körülmények között ott tud lenni a meccseden? Tud valahogy segíteni, vagy el vagytok szeparálva?

Norbi: Sajnos már vagy egy éve nem találkoztam Édesapámmal. Szerintem csak tévén tudja nézni a meccset. Sok mindenben nem tud segíteni, mivel nem látja, hogy mit és hogyan edzek. Azért minden nap beszélünk és elmondom neki hogy mi történt edzésen.

Arena4: Mennyire sikerült megismerned a francia ellenfeledet, Laid Zerhounit? Van vele szemben egy határozott gameplan a fejetekben?

Norbi: Laidnak elég erős állója van, ilyen igazi algériai/marokkói kick-box stílusa. Szerencsére nem olyan, amit még nem láttam. Úgy érzem, hogy ha magam vagyok a meccsen, akkor egy nagyon szép teljesítményt tudok nyújtani. De óvatosnak kell lennem, mivel Laid akkor is veszélyes.

Norbi egy Facebookos videóval is üzent nektek:

Közzétette: Norbert Novenyi Jr. – 2020. szeptember 29., kedd


Forrás: Pap Vilmos

UPDATE: a következő két linken is nézhetitek internetről a gálát csütörtök este 10-től (Norbi előreláthatólag éjfél előtt jön nem sokkal):


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá