Itt és ekkor lehet nézni élőben a UFC 226: Miocic vs. Cormier gálát
MMA

Itt és ekkor lehet nézni élőben a UFC 226: Miocic vs. Cormier gálát


Kezdés: 04.00.

Magyar idő szerint vasárnap hajnali 4 órakor kezdetét veszi az epikus UFC 226, amit azóta várunk epekedve, hogy majdnem napra pontosan fél éve bejelentették: DC feljebb megy egy súlycsoportot, hogy lerúgja a koronát a hórihorgas Stipe Miocic (18-2) fejéről. A tűzoltó persze nem fogja könnyen adni magát, hiszen sem Mark Hunt, sem Werdum, sem Overeem, és még Francis Ngnannou sem tudta ezt megcsinálni.

Veszítenivalója csak Miocicnek van, a legnagyobbat pedig DC nyerhet az ügyön, de szerintem ezzel együtt ő az esélytelenebb – még akkor is, ha Cormier csak és kizárólag minden idők egyik legjobbjától, Jon Jones-tól kapott ki illusztris karrierje során.

Az előmeccs Max Holloway vs. Brian Ortega lett volna, de mint azt bizonyára tudjátok, ezt a meccset elmeszelték Holloway agyrázkódása vagy vízmérgezése miatt. A gála valóságos atombomba lett volna, de enélkül a meccs nélkül is robbant majd, az előmeccs ugyanis a nemrég említett Francis Ngannou és Derrick Lewis között zajlik majd, a páros már a mérlegelésen is megkóstolta egymást, így még nagyobb szinte emelték a hype-ot:

Derrick Lewis Shoves Francis Ngannou at UFC 226 Weigh-Ins

Tempers boil over between Derrick ''The Black Beast'' Lewis and Francis N'Gannou at UFC 226 weigh-ins. Who ya got?

Közzétette: MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website – 2018. július 6., péntek


Finoman szólva Paul Felder és Mike Perry sem lettek a mérlegelésen egymás BFF-jei (gyengébbeknek: best friends forever). Ők az ültetők fő attrakciói lettek volna, de Max Holloway kiesésével felkerültek a főkártyára – ha van, aki nyert szegény Max szerencsétlenségén,akkor az ők.

Érdekes felvonás lesz az est folyamán a Michael Chiesa-Anthony Pettis INDULATMECCS is, ők úgy tűnik, kifejezetten utálják egymást. Pettis gúnyt űzött Chiesából, amiért nem tudta hozni a súlyát, Michael viszont úgy érzi, Pettisnek már semmi keresnivalója nincs a UFC-ben, és inkább a Bellatorban lenne a helye.A végére hagytam az egyik Jolly Jokert, ő nem más, mint Gokhan Saki, a K-1-es legenda, aki egyszer már harcolt a UFC-ben, egy KURVA JÓ meccsen ütötte ki Henrique da Silvát. Ezt fel kell idéznem nektek, remélem, nem bánjátok:Saki ellenfele Khalil Rountree Jr. lesz, ők kezdik a műsort a Sport 1 TV-n. Az egyik szakkommentátor Szakál József, aka td_axl, a totaldamage.hu alapítója lesz, úgyhogy érdemes lesz magyarul nézni a történéseket.

Mivel a tévé nem adja az ültetőket élőben, ezeket ezen, vagy ezen a linken nézhetitek meg élőben hajnali 1-től.


Szólj hozzá