Itt a videó Khabib Nurmagomedov legnehezebb meccséről

Itt a videó Khabib Nurmagomedov legnehezebb meccséről


Khabib Nurmagomedov minden idők legdominánsabb bunyósa. Ezt kénytelenek elismerni még azok is, akik ki nem állhatják a küzdőstílusát.

A visszavonult MMA legenda mindössze két menetet veszített el a UFC-ben (Justin Gaethje ellen az elsőt, Conor Mcgregor után a harmadikat), tökéletes 29-0 mérleggel hagyta ott a kesztyűit az Octagonban.

Nagyon durva, de még csak megosztott pontozásos győzelme sincs, mindegyik egyhangú, vagyis egyiknél sem volt kérdés, hogy valóban ő nyert-e.

Vagy mégsem? Perverz módon felemlegettük Khabib összes mérkőzését, megkeresve azt, ami a legszorosabb volt.

Egyértelműen a Gleison Tibau elleni volt a legnehezebb meccse, ahol még csak 23 éves volt, de már akkor 18-0 volt a profi mérlege.Persze mondhatni, hogy a brazil tele volt, mint a déli busz, és olyan volt, mintha nem is egy súlycsoportban lennének, de Khabib mostani dominanciáját elnézve szinte sokkoló, hogy mennyire effektíven tudta hatástalanítani az orosz grapplingjét – jobban, mint bárki más.

Tibau most 37 éves, 35-14 a mérlege, összehasonlíthatatlan Khabibéval. 2019-ben volt az utolsó meccse, azt megnyerte, de már két mérkőzés óta nincs a UFC-ben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá