Itt a női Sterling, ezen a színészkedésen nevet az egész küzdősport-világ
MMA

Itt a női Sterling, ezen a színészkedésen nevet az egész küzdősport-világ


A hétvégi UFC-gálán volt egy érdekes mérkőzés. Randa Markos (10-11) egy illegális upkick-et hajtott végre ellenfelén, Luana Pinheiro-n, aki ez után félreértelmezhetetlenül azt jelezte, hogy nem tudta folytatni a mérkőzést, ezért diszkvalifikációval győzött.

Mutatjuk a jelenetet, lassítva:

Ha minket kérdeztek, szerintünk egyértelműen jár az alakításért az Oscar-díj, csakúgy, mint Sterlingnek. Járt érte a győzelem is egyébként, Markost diszkvalifikálták, így ő egy piros vereséget könyvelhet el a mérlegében.

A dolog még ennél is sokkal teátrálisabb volt, a nagybeteg Pinheiro-t az egyik csapattársa vitte le a küzdőtérről (alatta pedig egy vicces videó az egyik Twitter felhasználótól):A fighter színésznő egyébként többször szemen bökte Markos-t a meccsen, másodjára olyan szinten, hogy orvos kellett hívni a ketrecbe, hogy megvizsgálják a látószervet. Markos folytatta a küzdelmet, bemutatva, milyen egy IGAZI harcos.

Szóval azzal senki se jöjjön, hogy azért jogos Pinheiro színészkedése, mert illegális technikát eszközöltek rajta (megjegyezzük, nem szándékosan), hiszen ennyi erővel Markosnak is abba kellett volna hagynia a bunyót a második szembenyúlás után.

Hasonló dolog történt nemrég Aljamain Sterling és Petr Yan bunyóján is, ahol az amerikai egy ennél az upkicknél egy sokkal nagyobb térdest kapott be az orosztól, és inkább ő is amellett döntött, hogy nem kíván bunyózni tovább. Döntése érthető volt, azonban ő is olyan teátrálisan viselkedett, hogy sokak szerint kiérdemelte a legjobb férfi főszerepért járó Oscar-díjat.

Remélhetőleg Markos kap még egy esélyt a UFC-től és még nem vágják ki, ugyanis a diszkvalifikáció előtt hármat vesztett egyhuzamban. Top versenyzőktől (Mackenzie Dern, Amanda Ribas és a 12-1 mérlegű Kanako Murata) kapott ki.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá