Itt a Bad Blood: Diaz vs. McGregor bővített előzetese (videó)
MMA

Itt a Bad Blood: Diaz vs. McGregor bővített előzetese (videó)


Éjjel meg jön a teljes film.Ma éjjel mutatják be a FOX Sports 1-en a világ legfélreértelmezettebb UFC Bad Blood videóját, melyen két abszolút egy rugóra járó agyú bunyós közé próbálnak személyes ellentétet és drámát kreálni, pedig ez itt most csak a pénzről és a rivalizálásról szól, gyűlöletről szó sincs. Sőt, béke idején Nate Diaz és Conor McGregor akár még haverok is lehetnének, de hát ilyen ez a showbiznisz, ahol nincs tűz, ott gyújtanak egyet, és lefilmezik.Gyanús, hogy a Diaz vs. McGregor 2 Bad Bloodjának "bővített előzetese" egy-az-egyben a teljes film első tíz perce. A produkció persze csillagos ötös, a narrátor, mint az utóbbi idők UFC videó-speciáljainál mindig, Antony Bourdain mesterséf, kék öves brazil jiu-jitsu tanuló/master kategóriás versenyző és MMA-fanatikus.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá