Israel Adesanya szerint a homofóbok akadtak ki azon, amit Costával csinált a meccs végén
MMA

Israel Adesanya szerint a homofóbok akadtak ki azon, amit Costával csinált a meccs végén


Miután Israel Adesanya minden idők egyik legjobban várt középsúlyú UFC-s bunyóján megverte Paulo Costát, akivel többször is kőkeményen zaklatták egymást a felvezetésben, meghumpolta hátulról.

Ezerszer jobb és enyhébb volt ez, mint pl amit Khabib Nurmagomedov csinált a Conor McGregor elleni meccse után, de sokaknál kiverte a... biztosítékot. A mai napig folynak beszélgetések erről, The Last Stylebender pedig most reagált rá:
“Hogy őszinte legyek: leszarom, hogy mit gondolnak. Nem nagyon gondolkodtam rajta. Ez egy elégtétel volt, nem volt előre megtervezett. Mint amikor Call of Duty-zol, valakit fejbe lősz, aztán odamész hozzá és ráguggolgatsz, meg körözöl felette. Ezt csináltam én is. Szerintem ez homofóbia. Sokan mondják, hogy nem férfi, aki ilyet csinál, miért tettem ezt. Ezek az emberek a saját szexualitásukat kérdőjelezik meg.

Annyi minden szarságot mondott rólam Costa a meccs előtt: hogy punci vagyok, megöl a ketrecben, hogy vézna bohóc vagyok... És ezek után azt várják el tőlem, hogy kedves legyek vele? Na ne már, bazdmeg!”

Azonban kiderült az interjúból az is, hogy Israel mennyire felnőttként kezelte a szituációt (Khabibbal ellentétben):
"Kedves voltam vele akkor, amikor odamentem hozzá és megkérdeztem tőle, hogy kezet ráz-e velem. Kezet rázott, és azt mondtam, jó bunyó volt. Kedves voltam vele akkor, amikor titokban üzenetet küldtem neki a Twitteren, megkérdezve, hogy hogy van a lába.

Írtam neki, hogy tisztességtelen volt velem szemben, ezért viselkedtem én is tiszteletlenül. Meg akartam mutatni mindenkinek, hogy nem beszélhetsz így a másikkal. Én nem vagyok egy szemétkedő típus, de ha velem valaki szemétkedik, akkor nagyon pórul jár, mert kamatostul adom vissza neki a kölcsönt."


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá