Israel Adesanya és Paulo Costa lesz a két edző az újrainduló TUF-ban
MMA

Israel Adesanya és Paulo Costa lesz a két edző az újrainduló TUF-ban


A The Ultimate Fighter (TUF) bunyóreality-re csak azok emlékeznek, akik régebb óta olvasnak minket. Ez ugyanis a UFC reality showja, vagy ha úgy tetszik, Big Brother-je, melynek iszonyatosan fontos szerepe volt a promóció népszerűségének építésében.

Így működik: adott két nagyszerű tehetség, akiknek adnak fejenként 1-1 csapatot, akiknek át kell adni a legjobb tudásukat, mert a két tanítványcsapat összeméri az erejét egy torna során, méghozzá úgy, hogy közben össze vannak zárva – és nem csak a ketrecben, együtt is laknak, amíg tart a show. Aki győz, az egy zsíros szerződést kap a UFC-től. A két edző is össze szokott csapni, pár kivétellel.Évente két show szokott lenni, td_pcsaba pedig össze is szokta foglalni nektek az eseményeket itt, a TOTALDAMAGE hasábjain. Úristen, mennyi, de mennyi aranyat érő pillanatot láthattunk ebben a show-ban. Itt verekedett össze Chael Sonnen Wanderlei Silvával, itt tört össze egy ajtót Rampage, itt csatlakozott a UFC-hez először Kimbo Slice – és még sorolhatnánk.

Már a legelső adás legendásra sikeredett, a két edző (Forrest Griffin vs. Stephan Bonnar) olyan mérkőzést vívott, hogy milliók váltak a UFC rajongóivá világszerte és sok későbbi UFC-bajnok is kinevelődött itt. Fábián Melinda, mai napig az egyetlen Magyarországon élő magyar UFC harcos is a TUF-szereplésének köszönhetően került a UFC-be.

Az utolsó adás 2018-ban ért véget Robert Whittaker és Kelvin Gastelum főszereplésével, aztán egy hosszú, azóta is tartó adásszünet következett be. Leváltotta a reality-t a Dana White Contender Series, ami szintén egy tehetségkutató, csak itt nem tornák és együttélés van, hanem rendes gálák, tehát ez igazából egy promóció, mint a UFC.

Joe Rogan azt mondta, hogy a TUF hamarosan újraindul, a két edző pedig Israel Adesanya és Paulo Costa lesz.Azt már tudtuk, hogy ők ketten összecsapnak, de azt nem, hogy többet is láthatunk belőlük. Ez pedig rettentő izgalmas, ugyanis rendkívül utálják egymást.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá