Israel Adesanya alig várja, hogy szétverje Alex Pereira-t MMA-ban
MMA

Israel Adesanya alig várja, hogy szétverje Alex Pereira-t MMA-ban


Közeleg a UFC 276 (július 2), ahol Israel Adesanya megmérkőzik Jared Cannonierrel.

Amikor egy óriási számozott gála közeleg, általában az a bevett szokás, hogy érdekes nyilatkozatok, interjúk jelennek meg az MMA szaklapokban azoktól a bunyósoktól, ami egy nagyon jó marketing stratégia, semmi gond nincs vele, mert nem erőltetettek és rendesen fel tudnak minket hype-olni.

Nem feltétlen kell ilyenkor a következő ellenfélről beszélni. A lényeg, hogy nyilatkozz egy érdekeset, hogy az emberek fejébe bekerüljön a neved.

Mióta az egyetlen ember, aki ki tudta ütni Israel-t, Alex Pereira csatlakozott a UFC-hez, mást sem hallottunk, csak a brazil nyilatkozatait, illetve azokét, akik azt jósolták, meg fogja verni "The Last Stylebender"-t. Olyanokat is hallottunk, hogy Adesanya "retteg" Alex-től, hiszen egyszer már kikapott tőle, brutális módon.A UFC középsúlyú bajnoka pontosan erre a pillanatra (a közelgő gálára) várt azzal, hogy ledobja a "marketingbombát", most először beszélt Pereira-ról (legalábbis emlékeink szerint – lehet, hogy tévedünk, mindenesetre az tuti, hogy nem véletlenül került elő most a téma).

Adesanya a következőket mondta Pereira-ról:
"Ez nem kick-box. Ez MMA. Itt nem párnából vannak a kesztyűk, ezek négy unciás halálos fegyverek, amiket alig várok, hogy keresztül zúzhassak az arcán, miután levertem Cannonier-t."

A UFC 276-on, amelyen Adesanya a középsúlyú címét védheti majd meg Cannoniertől, ott lesz Pereira (5-1 MMA) is, Sean Strickland-del bunyózik. A győztes minden bizonnyal címmérkőzést fog kapni, ha Israel meg tudja verni Jared-et, és úgy néz ki, a bajnok inkább Alex-szel bunyózna, szeretne visszavágni neki a KO-ért, ami előtt egyébként elég rendesen megverte a brazilt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá