Ismét egy gálán tér vissza DJ és Alvarez a One-nál
MMA

Ismét egy gálán tér vissza DJ és Alvarez a One-nál


Amikor a One-nál elkezdtek UFC-s harcosokat "toborozni", mindenki nagy érdeklődéssel várta, hogyan teljesítenek az elvileg "a világ legjobbjai" egy (UFC-hez képest) másodrangú szervezetnél. Ehhez képest a legtöbben csúfos és kiábrándító vereséget szenvedtek, Eddie Alvarez TKO-val kapott ki, Sage Northcutt-on pedig szinte életmentő műtétet kellett végrehajtani, bár Alvarez is elég keményen lesérült.

A minden idők egyik legjobbjaként emlegetett Demetrious (DJ, vagy Mighty Mouse) Johnson volt az egyedüli, aki sikerrel vette az akadályt, és nyert, méghozzá idő előtt, egy fojtással. Ennek ellenére neki is ez volt az egyik legnehezebb meccse x éven belül: míg a UFC-ben alig tudták őt megérinteni (az új P4P bajnok-jelöltet, Henry Cejudo-t leszámítva), most csúnya monoklival hagyta ott a ketrecet. Rezgett tehát a léc nála is.

Eddie és DJ augusztus 2-án bunyóznak újra, a ONE: Dawn of Heroes nevű rendezvényen, a Fülöp-szigeteken.

Az "Undergroung King" dolga nem lesz egyszerű: Eduard Folayang kétszeres One könnyűsúlyú bajnok lesz a kihívója, aki Shinya Aoki ellen veszítette el az övét.

Johnson ellenfele Tatsumitsu Wada lesz, (WADA, lol) ez a meccs pedig a One légsúlyú tornájának része lesz egyben, ez lesz az egyik elődöntő. DJ-nek könnyebb dolga lesz, Wada csak nagy nehezen tudott győzni az első körben.

Vajon Alvarez, a UFC egykori könnyűsúlyú bajnoka tud szépíteni? Mighty Mouse-t vajon legyőzik? Hogyan alakul a UFC hírneve?

Hamarosan kiderül. Izgi lesz.

Továbbá, a cardon rendezik a légsúlyú torna másik elődöntőjét is, itt derül ki, hogy Kairat Akhmetov, vagy Danny Kingad kerül-e be a fináléba DJ vagy Wada ellen.

A könnyűsúlyú tornán roboghat tovább Timofey Nastyukhin, Alvarez legyőzője, és lesz egy ínyencség is, ez a One légsúlyú muay thai címmeccse lesz a bajnok Jonathan Haggerty és feltörekvő kihívója, Rodtang Jitmuangnon között.


Szólj hozzá