Ismét brutális sérülést okozott ellenfelének MVP (videó)
MMA

Ismét brutális sérülést okozott ellenfelének MVP (videó)


MVP nem csak a brillírozó állóharc-tudásáról ismert, hanem arról is, hogy valami elképesztő erőt visz bele a támadásaiba.

Ő volt az, akinek repülő térdese minden idők egyik legbizzarrabb sérülését okozta, Evangelista "Cyborg" Santos koponyája BEHORPADT tőle. Növényi Norbi csapattársa a hajnali Bellator-gálán visszatért, és ismét egy brutális sérüléssel kínálta meg ellenfelét.

Egy, a Bellator által "superkick"-nek nevezett rúgással küldte földre Derek Andersont, akinek ebbe beletört az orra középen.Derek nem tudta folytatni a harcot, mert az orvosok nem engedték neki, az első menetben leállították a mérkőzést. A orrán kívül egy három mérkőzéses nyerő szériája is megtört.

Ez volt Page ötödik győzelme és egyben a negyedik KO-ja, miután 2019-ben életében először kikapott Douglas Lima-tól. Ideje, hogy ismét címmérkőzést kapjon, illetve annak is, hogy felkerüljön a Bellator P4P, azaz súlycsoportoktól független legjobb harcosainak listájára. Mérlege 19-1, amelyből 12 KO, 3 győzelem pedig szub.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá