Instant klasszikus meccset vívott egymással Dustin Poirier és Dan Hooker
MMA

Instant klasszikus meccset vívott egymással Dustin Poirier és Dan Hooker


Testileg és lelkileg is a végletekig feszítette egymás idegeit a hajnali UFC-gála főmeccsén a két főszereplő, Dustin Poirier és Dan Hooker.

A könnyűsúlyú csata csaknem minden egyes másodperce izgalmas és lélegzetelállító volt. Az első két menetben emberfeletti iramot diktálva püfölték egymást a versenyzők, igazi muay thai "üss meg, visszakapod ugyanazt" stílusban.

Érezni lehetett, hogy nem csak azért küzdenek, hogy legyőzzék a másikat, hanem azért is, hogy övék legyen a bajnoki kihívó pozíció.

A második menet végén Hooker egy hajszálnyira került ahhoz, hogy állva kiüsse Poiriert, akit a gong mentett meg a további mészárlástól.

A harmadikban az instant klasszikus állóharc mellé amolyan fűszerként kaptunk egy kis ground game-t is, Poirier guillotine-nel fenyegette Dan-t kb. ugyanúgy, ahogy Khabibot is anno. Hooker feje azonban kiszabadult, és folytatódott tovább a vérfürdő, hajszálnyi Hooker előnnyel.

A negyedikben Poirier elkapta Hooker hátát, és félő volt, hogy TKO-s győzelmet arat, mert Hooker csak védekezni tudott ebben a nyakatekert pozícióban. Egy karfesz kísérlet jött még Dustintól a ketrec falánál, de nem sikerült neki a szub.

Az ötödik, bajnoki menetben 2-2 volt az állás, itt végre meglátszott a srácokon, hogy fáradtak, de az előző hihetetlen 4 menet után ez nem csoda. Végül a bírókra hagyták a mérkőzés végkimenetelének eldöntését, de mivel Dustiné volt az utolsó szó (majdnem leütötte Dan-t), ezzel bebiztosította győzelmét.

Ennyit tudunk hozzátenni: WOW!!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá