Ilyen nincs: MVP olyan kemény volt, hogy SZÓBAN adták fel a meccset ellene
MMA

Ilyen nincs: MVP olyan kemény volt, hogy SZÓBAN adták fel a meccset ellene


Ez olyan ritka, hogy külön cikkért kiált.

Tegnap lezajlott a Bellator jubileumi felvonása, melynek Michael "MVP" Page volt az egyik főszereplője, annak ellenére, hogy a gála telis-tele volt idő előtti, jobbnál jobb kivégzésekkel. Egyik sem múlja felül azt hírértékben, ami Page meccsén volt.

Kezdjük ott, hogy “Real Deal" egy olyan emberrel került össze az előmeccsen, aki imádja idő előtt megnyerni a meccseit: David Rickels kemény fickó, 19-4-es mérlege volt a meccs előtt. Persze MVP-hez (13-0, 8 KO, 3 submission) képest a kanyarban sincs papíron, és úgy néz ki, a gyakorlatban sem.


A meccsen Page egyértelműen jobb volt, de David párszor mutatta, hogy nem nagyon rendítette őt meg egyik támadás sem. Aztán a második menetben a hazai pályát élvező angol Page keményen eltalálta az amerikait, majd miután odaszólt neki, hogy "Hé, haver, látod azt a kurva nagy vérző vágást, amit az előbb karcoltam a fejedre?", David szólt a bírónak, hogy "Oké, kösz, nekem ennyi elég is volt".A meccset ezen a linken tudjátok végignézni – érdemes, hiszen MVP egyrészt a brutális kiütéseiről, másrészt a különleges stílusáról közismert. Megkockáztatom, hogy ő a valaha élt egyik legszórakoztatóbb küzdőstílusú MMA-s. Itt pedig a meccs utáni események:

Thankyou to everybody who believes in me.It felt amazing being back.

Közzétette: Michael 'Venom' Page – 2018. május 26., szombat


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá