Ilyen lesz a hétvége felhozatala küzdősport szempontjából

Ilyen lesz a hétvége felhozatala küzdősport szempontjából


A múlt hétvégét a Jake Paul vs. Tyron Woodley bohózat uralta, de nyugi, most ismét ízig-vérig legit bunyókat láthatunk.

Egyfelől jön a UFC a Derek Brunson vs. Darren Till gálával, amelyen Till egy egyéves kihagyás után tér vissza egy 4 meccses nyerő szériában lévő Brunson ellen, aki legutóbb Kevin Holland-ot verte könnyedén. Az angol tavaly bunyózott utoljára júliusban, akkor kikapott Robert Whittakertől.

A gálán nem lesznek további nagy nevek, de egy nagy érdekesség igen: most először láthatjuk Paddy Pimblett-et (16-3)a promóciónál. A Cage Warriorsnál volt bajnok korábban, úgyhogy érdemes lesz odafigyelni rá.

A hétvégén bunyózik Badr Hari is a GLORY-ban. Minden idők egyik legjobb kick-boxere volt már jobb formában, hogy enyhén fejezzük ki magunkat. Jelenleg két mérkőzéses vereségszériában van, kiütéses győzelmet pedig – és most kapaszkodj meg – 2015 óta, vagyis 6 kerek esztendeje nem láthattunk tőle.

Arkadiusz Wrzosek lesz az ellenfele, aki kisebb név ugyan, de még Benjamin Adegbuyi (Hari legutóbbi legyőzője) sem tudta finiselni. A lengyel mérlege 13-5, ami összevetve Hariéval meglehetősen nevetséges: 106-15, 1 NC.A Bellatornak ezen a héten nem lesz gálája.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá