Ilyen az, amikor összeengednek egy kiöregedett, de még aktív K1 legendát egy telibeszart zoknival (videó)

Ilyen az, amikor összeengednek egy kiöregedett, de még aktív K1 legendát egy telibeszart zoknival (videó)


Jerome Le Banner 47 évesen is olyan aktív, amilyen régen volt. A legendás K1-es négy, azaz 4 bunyót nyomott le tavaly, és idén sem kellett neki sok pihenő az ünnepek után (bár meglehet, nem is volt ideje ünnepelni).

Egy koreai ellenfelet kapott a francia kivégzőgép (86 győzelem, 70 KO), aki ha ráállna a konyhai mérlegedre, biztos kiakasztaná azt. Nem csak a súlya miatt mínuszos az a mérleg, hanem a bunyós mérlege is, azaz többször kapott ki életében, mint amennyiszer nyert.

Nem asztalom a body shaming, mindenki úgy néz ki, ahogy akar, és engem nem zavar. De azért ilyen bunyóra alkalmatlan testtel (oké, ott van pár ellenpélda, de azért ők erős kivételek: Butterbean, Roy Nelson) versenyezni...hát, nem tudom. Mindenesetre nem tartott sokáig a meccs:Ez volt a 10. győzelme Jerome-nak egyhuzamban.

Forrás: Állítólag Bronson


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá