Így reagáltak a UFC-sztárok Leon Edwards KO-jára

Így reagáltak a UFC-sztárok Leon Edwards KO-jára


Ahogy Leon Edwards az utolsó percben 180 fokot fordítva kiütötte Kamaru Usman-t, az valóságos csoda volt.

A váratlan finis felrobbantotta az internetet, mi pedig mutatjuk a legnagyobb UFC-sztárok Twitteres reakcióit.

Conor "The Notorious" McGregor először egy nagyot hahotázott, majd büszkén mutatta a videót, amelyen Edwards az ő védjegyének számító mozgását utánozza. Azt azért tudni kell, hogy közös menedzsmentjük van (Paradigm Sports), tehát valahol egy csapatban vannak, ezért ez a nagy "rajongás".

Dustin Poirier csak három betűt írt, de az többet mondott ezer szónál:Khamzat Chimaev szintén jó nagyot nevetett a KO-n:Chael P. Sonnen kiírta, hogy akkor valójában Nate Diaz a váltósúlyú bajnok, hiszen legutóbb egy hajszál híján kiütötte Leon-t:Wonderboy Joe Rogan-t utánozta caps lock-kal:Aljo trilógiát szimatol:Belal Muhammad, Edwards korábbi ellenfele büszkén írta, hogy ő probléma nélkül benyelt egy hasonló fejrúgást:"A Predátor" megsiratta jó barátját, hozzátéve, hogy ez a sport kiszámíthatatlan:Ciryl Gane nem hitt a szemének:Dana White egy "andnew" hashtaget villantott!És egy ráadás: Borics "The Kid" Ádám is nagyot kiálthatott a KO láttán:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá