MMA

"Szép volt, de semmi extra" – így reagált James Gallagher Borics brutális repülő térdesére (videó)


Előkerült egy videó arról, hogy Borics Ádám eredeti ellenfele hogyan reagált arra a bizonyos repülő térdesre a Bellator 196-on.

Borics "The Kid" Ádám (12-0) eredetileg James "The Strabanimal" Gallagherrel (7-0) bunyózott volna a budapesti Bellator 196-on, de az ír keze megsérült, ezért nem tudott kiállni a magyar kiválósággal. Ennek ellenére James is ott volt az április 6-i gálán, méghozzá a ketrec mellett, onnan figyelte, hogyan bunyózik az Amerikában felkészült Ádám. Mivel mindketten a pehelysúly nagy és veretlen reménységei, előbb-utóbb biztos összekerülnek, többek között ezért is volt jelen Gallagher.

🇭🇺🇭🇺🇭🇺Kommentbe jelezzetek kivel latnatok szivesen a ketrecbe!!! Mit szolnátok mondjuk egy július 14hez??? Mondjuk...

Közzétette: Adam "The Kid" Borics – 2018. április 16., hétfő


Aki ott volt a budapesti gálán, az tudja, hogyan viselkedett a Conor McGregor stílusát imitáló bunyós: mutatta Ádámnak (illetve az őt fújoló magyar közönségnek is), hogy kinyírlak, Ádám pedig mutogatta neki a térdét, hogy heló, ezt fogod kapni majd te is.

Most előkerült egy videó arról, amit a Bellator 196 közönsége sem hallhatott, hiszen nagy volt a hangzavar. Az alábbi felvételen James látható, Borics kegyetlen kivégzéses győzelme után:

James Gallagher reacts to Adam Borics win at #Bellator196

James The Strabanimal Gallagher reacts to Adam Borics and Brian "The Pikeman" Moore s win at #Bellator196

Közzétette: KO Media – 2018. április 6., péntek


Ír akcentusa miatt nehezen érteni, de annyit azért kivettem, hogy
"Le a kalappal, szép repülő térdes volt, de semmi különleges."

Ha jól értettem, James azt is mondta, Ádám "nem találta meg az ütőtávot", "statikus volt", és "csak a negyedik-ötödik próbálkozásra tudta bevinni a repülő térdest, pedig már elsőre is be kellett volna hogy találjon vele." Aztán úgymond kihívta Ádámot, mondván, hogy az év vége felé


Szólj hozzá