Így reagált az életfogytiglanra War Machine
MMA

Így reagált az életfogytiglanra War Machine


A UFC és a Bellator egykori váltósúlyú versenyzője, Jonathan „War Machine” Koppenhaver életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat, ennek ellenére „tele van örömmel”, és megtalálta Istent. Vagy valami ilyesmi.


 „Hát, ez nem ment valami jól. Elhinnéd, ha azt mondanám, hogy csupa öröm vagyok legbelül, még akkor is, hogy tudom: életfogytiglant kapok? Pedig valóban így érzek.” – írta War Machine, aki 2014 októberében egyszer már megpróbálta megölni magát a cellájában.

A szomszédos cellákból gyakran hallom, hogy más férfiak sírnak, amikor hasonló híreket kapnak, de hogyan is sírhatnék az olyan körülmények miatt, amik megmentették a lelkemet? A most kialakult körülmények faragtak embert belőlem, hogyan is hozhatnék szégyent az Istenre azzal, hogy sírok miattuk? Mennyit ér egy lélek? Vajon egy életfogytiglan túl nagy ár érte? Egyáltalán nem, örömmel elcserélem ezt a hamis életet arra az igazira, ami még előttem áll; meg vagyok áldva, meg vagyok mentve.” – folytatta a furcsa hangvételű bejegyzést a korábbi fighter.

Várjatok, a korábbi barátnőjéhez is intézett pár szót:
„Bárcsak megbocsájtana nekem Christy… Bárcsak egy nap azt hallanám, hogy ő is meg lett mentve… CHRISTY: bocsánatot kérek azért az emberért, aki voltam, és azért is, hogy bántottalak. Egy nap, amikor már elég idő telt el, a sebeid pedig teljesen begyógyultak, remélem, írsz majd nekem, és talán meg is látogatsz, hogy teljes mértékben bocsánatot kérhessek tőled, és elmondhassak mindent, amit Istenről megtudtam. Ő létezik, tud gyógyítani, és teljesen kiegészít legbelül.”

Ezek után családtagjainak, ügyvédjének is írt pár mondatot, egyetlen embertől nem kért bocsánatot, Thomas Andersontól, akit Christy Mack-el együtt szintén nagyon megvert 2014 augusztusában.

Sorait ezzel az üzenettel zárta Koppenhaver:
„Soha ne aggódjatok értem, megbékéltem, élek, és boldog leszek az életem végéig.”

Koppenhaver – aki barna öves jiu jitsus, MMA-ban összesen 19 mérkőzése volt, ebből 14-et megnyert – büntetését június 5-én hirdetik ki Las Vegasban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá