Így reagált Alex Pereira arra, hogy Strickland legyőzte Izzyt: 'biztos voltam benne, hogy Sean nyerni fog'
MMA

Így reagált Alex Pereira arra, hogy Strickland legyőzte Izzyt: 'biztos voltam benne, hogy Sean nyerni fog'


Alex Pereira is reagált minden idők legnagyobb meglepetésére, amit ő azért korábban megjósolt.

Nem sokan tippeltek arra, hogy Sean Strickland legyőzi a UFC 293-on Israel Adesanyát, de Alex Pereira megmondta előre, ha valakinek van esélye legyőzni Izzyt, akkor az bizony nem más, mint Strickland. Idézünk:
„Adesanya ellen mindig nehéz bunyózni, de láthattuk, hogy ő sem verhetetlen. Ha bárkinek van esélye legyőzni őt a UFC-ben, akkor az Strickland. Más a gameplanjük. De nehéz lesz."

Poatan a YouTube videójában beszélt a bunyóról, elmondta, nem ért egyet azzal, hogy Sean azért győzött, mert Izzy nem volt önmaga.
„Sokan mondják, hogy Adesanya nem volt önmaga, maga alatt teljesített, stb. Sean láthatóan teljes mértékben semlegesítette a játékát. Nagyon okosan csinálta. Folyamatosan ment előre, a védekezése is lenyűgöző volt. Ne felejtsük el azt sem, hogy nagyon precízeket ütött, egyenesen ment előre, nem körözött, és láttátok, mi lett ennek az eredménye. Arról nem is beszélve, hogy minden bunyósnak megvan a maga stílusa, és Seané egyáltalán nem fekszik Adesanyának."

Pereira és Sean edzett pár napot együtt a bunyójuk után – amit Alex magabiztosan megnyert kiütéssel –, és a brazil azt mondta, az amerikai lenyűgözte őt az edzésen, ott derült ki számára is, hogy mennyire kemény bunyós:
„Az edzéseken teljesen más a tapasztalat, mint egy éles bunyó során, hiszen több időnk van és több mindent tudunk kipróbálni, nagyobb a mozgásterünk. Itt derült ki számomra is, hogy Sean mennyire tehetséges, kőkemény és taktikus. Mindezek miatt, biztos voltam benne, hogy Sean nyerni fog. Sokat beszélgettünk, ami biztos segítség volt neki, de az, hogy bajnok lett, teljes mértékben az ő érdeme, egyedül csinálta meg."Ugyan Pereira úgy döntött, elhagyja a középsúlyt, örül annak, hogy új helyzet alakult ki a divízióban.

A GLORY és a UFC egykori bajnoka Adesanyához is intézett egy-két jó szót, azt tanácsolta neki, pihenjen most sokat, mert nagyon aktív volt az elmúlt pár évben.
„Sokan úgy gondolják, Adesanya visszavágót kell, hogy kapjon Sean ellen. Ezzel nem értek egyet. Amikor velem bunyózott, végig vezetett a pontozólapokon, csak az ötödikben kiütöttem, ezért ott jogos volt az automatikus visszavágó. De most más volt a helyzet. Adesanyának most szünetre van szüksége. Ne felejtsük el, hogy ő négyszer bunyózott egy évben. Ezt ki kell pihenni, mind testileg, mind lelkileg, hogy frissen tudjon visszatérni és vissza tudja szerezni a címét. Bár Sean ellen nehéz lesz, a stílusa nagyon nem fekszik neki."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá