Így került Joe Rogan a UFC-hez

Így került Joe Rogan a UFC-hez


A "UFC hangjától", Joe Rogantől megkérték a beszélgetős műsorában (Joe Rogan Experience), hogy mondja már el, hogyan került ő a UFC-hez, hogyan lett belőle a világ legjobb szakkommentátora.

Hát, nem egy hétköznapi sztorit fogtok olvasni:

"Mivel gyerekkorom óta harcművész voltam, benne voltam a harcművészetek világában. Bunyóztam taekwon-do tornákon, volt sok kick-box meccsem, és amikor elkezdtem jitsuzni, akkor vett fel a UFC. 1997-ben kezdtem. Akkor a UFC még nagyon kicsi volt, és a meccs utáni riporter volt náluk az egyetlen szabad állás. Akkor még nagyon kevesen tudták, mi ez az egész.

Két évig csináltam, aztán felmondtam, mert csak vitte a pénzemet. Többet kerestem humoristaként egy hétvégi előadáson, mint ott. Maradtam rajongó, de visszavonultam. Aztán a UFC-t 2001-ben megvette egy cég. Zuffának hívták. Ők adtak nekem ingyen jegyeket, meghívtak celebeket a gálákra, hogy népszerűsítsék a UFC-t, ami még mindig nagyon pici volt.Egyik nap dumáltam Dana White-al a meccsekről, felhoztam neki egy csomó bunyós nevét. Erre megkérdezett: 'szeretnél kommentátor lenni?' Azt mondtam, nem, én csak azért vagyok itt, hogy berúgjak a haverjaimmal, és nézzem, ahogy emberek szétrúgják egymást.

Aztán végül rábeszélt, egy show erejéig. Ez volt a UFC 37.5. Aztán lenyomtam még huszat, ingyen.

A UFC-nek tehetős emberek voltak a tulajdonosai, de a promóciónak semmi pénze nem volt, egyáltalán nem volt nyereséges. De én azt mondtam, csak vigyetek el a helyszínrekre, adjatok pár ingyen jegyet a haverjaimnak, és csinálom.

Valójában azt sem tudtam, mi a faszt csinálok. Nem volt semmiféle képzettségem, csak láttam, mi történik meccs közben, és elkezdtem dumálni róla. Dana White őrült volt, hogy felvett."

Kiderült az is, hogy Rogan a közvetítés közben a haverjait (pl. Eddie Bravo-t) kérdezte, hogy jól látja-e a dolgokat, és csak az ő rábólintásuk után beszélt csak a UFC-s mikrofonba.

A többi, ahogy szokták mondani, már történelem.

és ha már történelem nézzük meg Rogan karrierjének legjobb másfél percét:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá