Így gyászolja az MMA világa Khabib édesapját
MMA

Így gyászolja az MMA világa Khabib édesapját


Csak úgy záporoznak a részvétnyilvánítások, az egész MMA világ egy emberként gyászolja a pénteken elhunyt edzőlegendát, Abdulmanap Nurmagomedov-ot.

Többek között Khabib legnagyobb ellensége, Conor McGregor, valamint következő ellenfele, Justin Gaethje is üzent Khabibnak ezekben az embert próbáló időkben.
Peter Queally-nek egy rettentő pozitív közös, személyes élménye van Abdulmanap-pal, aki hősiesen megvédte őt, miután egy győztes mérkőzés után rátámadtak a nézők a ketrecben:


Marc Goddard azt írta, csak párszor futottak össze rövid időre, de mindig sugárzott belőle a tisztelet és a pozitivitás, a UFC-n belül és kívül is:


Dillon Danis, Khabib egyik legnagyobb ellensége (a UFC 229-en rá ugrott Khabib a ketrecről):


Tony Ferguson: "Őszinte részvétem Neked és a családodnak, Khabib, maradj pozitív. Tisztelet Abdulmanap-nak, az első sorból nézi majd a mérkőzésünket, ha összejön."


Conor McGregor: "Egy édesapa, egy edző, és a sport elkötelezett támogatója elvesztése. Részvétem és nyugodjon békében, Abdulmanap Nurmagomedov."


Justin Gaethje, Khabib következő ellenfele: "Szívszorító hallani ezt a hírt a legendáról, Abdulmanap Nurmagomedovról. Nagyon sajnálom Khabib. Az édesapád büszke szívvel ment el, tudván, hogy az örökségét te magad viszed tovább."Vladimir Putin orosz elnök is üzent Khabibnak, ő állítólag telefonon hívta fel a dagesztánit, hogy kifejezze neki részvétét.

Dana White:Max Holloway:
"Épp most hallottam a hírt Khabib apjáról. A csapatom teljesen kikészült. Mindkettőjüket rendkívüli módon tiszteljük és csodáljuk. Béke legyen veled, testvérem."Mark Henry:
"Nem csak minden idők egyik LEGJOBB edzőjét veszítettük el, hanem a sport nagykövetét is. Abdulmanap mindenkinek hiányozni fog, de ahogy alázatra méltóságra tanított minket egy igazi harci szellemben, mindörökké velünk fog élni. Imádkozom a Nurmagomedov családért."Alistair Overeem:
"A Khabib csapaté és a Nurmagomedov családé a szívem"Khabib unokatestvére, a veretlen Umar Nurmagomedov (12-0) és csapattársa, Tagir Ulanbekov (10-1), Abdulmanap két tanítványa időközben már be is jelentette, hogy lemondja Bunyószigetes mérkőzését, Abdulmanap halála miatt egyikőjük sem lesz ott Abu Dhabi-ban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá