Így csapott össze Remy Bonjasky és Melvin Manhoef (videó)

Így csapott össze Remy Bonjasky és Melvin Manhoef (videó)


Valószínűleg most láttuk őket együtt a ringben utoljára.

Mint azt korábban megírtuk, a 2014-ben visszavonult legendás K-1-es vasárnap egyik régi ellenfelével újra szembe nézett a ringben. Remy és Manhoef korábban már háromszor összecsapott, mindegyik alkalommal Remy mászott ki a ringből boldogabban.

Negyedik – és minden bizonnyal egyben az utolsó – meccsüket a WFL (World Fighting League) nevű promócióban vívták, nagy nehezen megszereztük a meccsvideót, amit egy nem túl kedvező szögből rögzített egy néző:Mint azt láthattátok, a meccs végigment, a 41 éves Remy hozta a régi stílusát, de látszott a meccsen, hogy nem világbajnoki címért megy. Sajnos csak holland szövegeket találni a meccsről, amit Google fordítóval megpróbáltam lefordíttatni, de ennél a mondatnál szomorúan felhagytam a próbálkozással:
"Búcsúzni akarok tőle, a viszlát nem ellenzi a palacsintát" - mondta július végén."

Szerencsére Bonjasky a saját Facebookos oldalán írt pár sort nekünk angolul is, ezt már le tudom fordítani:

"Miután négy évig inaktív voltam a ringben, tegnap volt a nap, hogy megint megtettem ezt a lépést. Olyan volt, mint egy hazatérés. Sajnos elvesztettem a meccset. De amint belépsz a ringbe, nem érződik úgy, mintha vesztettél volna, mert a saját meccsedet már megnyerted. Szeretnék gratulálni @melvinnomercymanhoef-nek
Szeretném megköszönni a @worldfightingleagueofficial-nak és a @spiketvnl-nek, hogy leszervezték ezt az eseményt. A családom, csapatom és rajongóim támogatása nélkül nem tudtam volna ezt megcsinálni.
OSU
#3-1
#nefeleddalegendákat
#nehagydabba"

Most pedig jöhetnek a vélemények a meccsről, a totaldamage.hu Facebookján! :)


Szólj hozzá