Igazi kakaskodás Lorenz Larkin és Paul Daley között a Bellator 183 mérlegelésén
MMA

Igazi kakaskodás Lorenz Larkin és Paul Daley között a Bellator 183 mérlegelésén


A két, összesen 78 MMA mérkőzést maguk mögött tudó harcos látszólag sem bírták egymást a Bellator 183-as gálát megelőző mérlegelésen.Szinte azonnal elszabadultak az indulatok és lökdösődésbe torkollott a „face off” Larkin és Daley között, így Scott Cokeréknek bizony volt mit csinálni, hogy szétválasszák a fő kártya harmadik összecsapás résztvevőit. Lorenz Larkin nem rejtette véka alá Paul Daley iránt érzett utálatát a Bellator 183-as gálájának váltósúlyú bunyója előtt. Az összecsapásukat megelőző első és utolsó „face off” közben Larkin óriásit lökött Daleyn miután a „Semtex” becenévre hallgató angol igyekezett belemászni az amerikai arcába.

Daley (39-15-2 MMA, 5-2 BMMA) - akinek egyáltalán nem idegen a ketrecen kívüli atrocitás - nem vesztegette az idejét és azonnal kommentálta Larkinal (18-6 MMA, 0-1 BMMA) való összetűzésüket. A harcosok továbbra is folytatták egymás cukkolását, de szerencsére a Bellator stábja túlerőben volt és még időben semlegesítették a parázsló hangulatot, még mielőtt teljesen elszabadult volna a pokol. Az utálat a két harcos között viszonylag egyoldalú, mivel Larkin állítása szerint annyira ki nem állhatja Daleyt, hogy már csak simán az, hogy mennyit beszélt róla „hónapokat vitt el az életéből”.

Daley meg közben egy jót nevetett az egész sztorin.
„A tény, hogy ennyire túlfűtött a helyzet, szimplán komikus. Azonban bízom benne, hogy ugyan ezt az intenzitás és agressziót hozza majd a ketrecben is.” árulta el Daley az MMAjunkie-nak.
Így vagy úgy, ez a párosítás az MMA kedvelőinek nagyon vonzó lehet, mivel két ténylegesen tapasztalt és agresszív bunyósról van szó.A gála egyébként San Jose-ban a SAP Centerben kerül megrendezésre és rajtuk kívül még debütál egy bizonyos Roy Nelson is, aki Javy Ayala ellen mutathatja meg nehézsúlyban, hogy érdemes volt átszerződni a Bellatorhoz.Továbbá az este főmérkőzése, ahol az ex UFC bajnok Ben Henderson csap össze Patricky „Pitbull” Freireel könnyűsúlyban.Véleményünk szerint egy nagyon érdekes gála előtt állunk és mindenképpen érdemes lesz rápillantani. További részleteket a gálával kapcsolatban itt találhattok.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá